Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

“1000 Beğeniye Çekerim” Diyen Çağrı Hoca, Alternatif İstanbul Tanıtım Filmini Yayınladı [Video]

2 min read
"1000 Beğeniye Çekerim" Diyen Çağrı Hoca, Alternatif İstanbul Tanıtım Filmini Yayınladı [Video]

"1000 Beğeniye Çekerim" Diyen Çağrı Hoca, Alternatif İstanbul Tanıtım Filmini Yayınladı [Video]

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde Turizm ve Kültür Bakanlığı, yüz binlerce kişinin tepkisini toplayan İstanbul tanıtım filmi paylaşmıştı. İstanbul’u son derece sakin ve modern bir şekilde yansıtan bu film, gerçeği yansıtmadığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

İnternetin Çağrı abisi olarak bilinen ve YouTube’da verdiği yabancı dil dersleri ile ünlenen Çağrı Menteş, tanıtım filminin yayınlanmasının ardından Twitter üzerinden bir duyuru yapmıştı. Menteş, tweetinin 1000 beğeni alması durumunda İstanbul tanıtım filminin alternatif versiyonunu çekeceğini belirtti. Menteş, tweetin 70 bine yakın beğeni almasının ardından sözünü tuttu ve Turizm Bakanlığı’nın çektiği film ile yakından uzaktan alakası olmayan İstanbul videosunu paylaştı. 

Çağrı Menteş’in viral olan tweeti: 

çağrı menteş

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı video:

Dilerseniz Çağrı Menteş’in videosuna geçmeden önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu videoyu yeniden hatırlayalım. Özellikle sosyal medya gündeminin merkezine oturan bu tanıtım filmi için insanlar, “Burası bizim bildiğimiz İstanbul değil”, “Aynı İstanbul’da mı yaşıyoruz?” gibi tepkiler vermeye başladı. Herkesin neşeli olduğu, özgürce dans edebildiği İstanbul tanıtım filminin “gerçek” diyebileceğimiz halini, Çağrı Menteş’in videosundan görebilirsiniz.

Çağrı Menteş’in yayınladığı İstanbul tanıtım videosu:

()

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/cagri-hoca-alternatif-istanbul-tanitim-filmini-yayinladi-video-h112918.html

Bir yanıt yazın