Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Katie Holmes’un sürpriz aşkı sona erdi

2 min read
Katie Holmes'un sürpriz aşkı sona erdi

Katie Holmes'un sürpriz aşkı sona erdi

Habertürk’ün haberine göre çiftin, yaşama bakış açılarının değişik olması sebebiyle ayrılık mevzusunda ortak karar verdiği belirtildi. Vitolo Jr ile Holmes, yakınlarının ifadesine göre başlarda çok iyi bir ilişki yaşıyordu. Ancak ikili, yaşadıkları değişiklikler sonrası arkadaş kalmayı seçim etti.

41 yaşındaki Holmes, New York’un ünlü bir lokantanın sahibi ve şefi Emilio Vitolo Jr ile aşk yaşamaya başladıktan sonra sanki apayrı birine dönüşmüştü.

Kendisi gibi oyuncu Tom Cruise ile 6 sene konutlu kaldıktan sonra Jamie Foxx ile nişanlanan ve ondan da parçalayan Holmes, ilişkilerinde her zaman mesafeli görüntüler sergilerdi. Ancak Holmes, Vitolo J. ile aşkını kamuoyu önünde yaşamaktan çekinmemişti.

Bütün anlamıyla liseli aşıklar görüntüsü sergileyen çift, sık sık New York caddelerinde, parklarda el ele ve göz göze nesnellere takılıyordu.

Bu vaziyet Katie Holmes’ın yakın etrafının da dikkatine sürüklemişti. Oyuncunun ailesi ve yakın etrafı, Holmes’un yaşadığı bu aşk ile değiştiğini öne sürmüştü.

Sosyal medya platformlarında bazı kullanıcılar, Katie Holmes’ın daha önceki nişanlısı Jamie Foxx’u çekemetmek için böyle davrandığı doğrultusunda yorumlarda da bulunmuştu.

“REKLAM AŞKI” İDDİASI

Kimileri de bu aşkın bir cinsli reklam olduğunu iddia etmişti. Ünlülerin gittiği lokantanın sahibi ve şef Emilio Vitolo’nun oyunculuk alanında ilerlemek için Holmes’ı taşıtı olarak kullandığı öne sürülmüştü.

Bir müddet evvel Holmes’in yeni aşkının, nişanlı olduğu iddia edilmişti. Oyuncunun aslı bildikten sonra Emilio Vitolo ile ilişkisini sonlandırdığı öne sürülmüştü.

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/katie-holmesun-surpriz-aski-sona-erdi-haberi-532685

Bir yanıt yazın