Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Hooop: Exxen’de Yayınlanacak Leyla ile Mecnun’un Çekimleri Yakında Başlıyor

2 min read
Hooop: Exxen'de Yayınlanacak Leyla ile Mecnun'un Çekimleri Yakında Başlıyor

Hooop: Exxen'de Yayınlanacak Leyla ile Mecnun'un Çekimleri Yakında Başlıyor

Geçtiğimiz ay ortaya atılan bazı iddialar, Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen için Türk televizyon tarihinin en unutulmaz dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun‘un haklarını satın aldığını, dizinin yeni kısımlarıyla Exxen’de yayınlanacağını öne sürmüştü. Yeni açıklamalar ile beraber Leyla ile Mecnun’un yeni kısımları “iddia” olmaktan çıktı.

Aslı Öymen’in “Benim İstanbul’um” isimli programına davetli olan orijinal Leyla ile Mecnun’un kadrosunda da yer alan akılda oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, dizinin hayranlarını coşturan açıklamalarda bulundu. Öymen’in “Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, rivayet olmaktan çıktı mı?” sualine “Rivayet olmaktan çıktı artık. İki saat evvel Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana” diyen Taylan, Leyla ile Mecnun’un gerçekten de yeni kısımlarıyla gelmekte olduğunu bülten etti.

leyla ile mecnun

“Yeni” Leyla ile Mecnun dizisiyle alakalı “oyuncu kadrosu” kaygıları hakkında da konuşan Ahmet Mümtaz Taylan, dizinin Onur Ünlü‘nün rejisörlüğünde ve Burak Aksak‘ın senaryoculuğunda çekilecek olduğunu belirttikten sonra, “Aynı takım bir araya gelmeseydi yapılmaması gereken bir şeydi zati. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane dahi beceriksizi kaldıracak vaziyet değildir” biçiminde konuştu.

Leyla ile Mecnun dizisi neydi? 

2011-2013 tarihleri arasında Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 1’de 3 sezon süresince yayınlanan Leyla ile Mecnun, bugünlerde misaline pek tesadüfmediğimiz saçma komedi cinsinde bir diziydi. Final yapamadan yayından kaldırılan dizinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Serkan Bariz, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Osman Sonant, Melis Birkan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi birbirinden kıymetli adlar yer alıyordu.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/leyla-ile-mecnun-cekimleri-basliyor-h109961.html

Bir yanıt yazın