Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Apple Music’in Hi-Fi Destekli Paketinin Logosu da Açığa Çıktı

2 min read
Apple Music'in Hi-Fi Destekli Paketinin Logosu da Açığa Çıktı

Apple Music'in Hi-Fi Destekli Paketinin Logosu da Açığa Çıktı

Sabah saatlerinde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Apple Music’e yeni bir tanıtım videosu ilave edildiğinden bahsetmiştik. Bu video, bütün olarak neyden bahsettiğini söylemiyor olsa da “Hazır olun. Müzik, bakiye dek değişmek üzere” ibaresi, bu tanıtım videosunun bir vakittir iddialar kapsamında olan Hi-Fi yardımlı azalık kolisine referans verildiğini düşündürmüştü. Şimdiyse bu mevzuyla alakalı yeni bir büyüme daha yaşandı.

Stijn de Vries adlı bir tasarımcı ile MacRumors, Apple’ın internet sitesinde yeni azalık kolisinin logosunun gösterildiği bir görüntü bulduğunu fark ettiler. Görünen o ki Apple geliştiricileri, bu logoyla alakalı son hazırlıklarını yaparken böyle bir hadise yaşanmıştı. Zira yapılan son hakimiyetlerde, bu logonun Apple’ın sitesinde yer almadığını görüyoruz.

Apple’ın Hi-Fi yardımlı azalık kolisinin logosu böyle görünebilir

Apple Music Hi-Fi

Logonun dikkat çekici özelliği, “Lossless”, başka bir deyişle “kayıpsız” kelimesini kapsıyor oluşu. Bu ibare, Hi-Fi teknolojisinin özünü anlatmaya yetiyor. Sabah saatlerinde paylaşılan tanıtım videosunun ardından böyle bir büyümenin yaşanmış olması, Apple’ın yeni azalık kolisinin artık çok yakında olduğunu düşündürüyor. Ancak Apple’dan, şu an için bu mevzuyla alakalı hiçbir açıklama dinlemedik.

Bugüne kadar ortaya atılan iddialara göre Apple, 18 Mayıs‘ta basın ilanı biçiminde sunulacak bazı açıklamalar yapacak. İşte bu açıklamalar kapsamında da Hi-Fi yardımlı azalık kolisinin duyurulacağı ifade ediliyor. Ayrıca firma, tasarımı AirPods Pro’ya benzese de özellikleri açısından azıcık daha düşük özelliklere sahip yeni bir kablosuz kulaklığı da bu basın duyurusunda duyurabilir. Bu kablosuz kulaklığın en ehemmiyetli özelliği ise hipotez edebileceğiniz üzere Hi-Fi teknolojisini destekleyecek oluşu.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/apple-music-hi-fi-destekli-paket-logo-h109968.html

Bir yanıt yazın