Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

WhatsApp’a Süreli Mesajlar Özelliğini Otomatikleştiren Yeni Bir Seçenek Geliyor

2 min read
WhatsApp'a Süreli Mesajlar Özelliğini Otomatikleştiren Yeni Bir Seçenek Geliyor

WhatsApp'a Süreli Mesajlar Özelliğini Otomatikleştiren Yeni Bir Seçenek Geliyor

Bir vakittir 15 Mayıs’ta yürürlüğe giren yeni kullanım şartları sebebiyle kavgaların odağında olan WhatsApp‘ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan ve henüz geliştirilme evresinde olan özellik, bir vakit evvel kullanıma sunulan süreli iletiler özelliğini otomatik hale getiriyor.

WhatsApp’ın süreli iletiler özelliği, kısa bir vakit evvel kullanıma sunuldu. Kullanıcılar, bu özelliği kullanarak bir grup ya da bir sohbetteki iletileri 7 gün içerisinde silinmesini sağlayabiliyorlardı. Ancak bu özelliği mevcut şartlar altında kullanmak isteyen harcayıcıların, her sohbet için ayrı ayrı operasyon yapması gerekiyordu. İşte geliştirilmekte olan yeni özellik, süreli iletilerin tüm sohbetler için devreye alınabilmesini sağlıyor.

WhatsApp’ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

WhatsApp

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, uygulamanın Ayarlar kısmında yer alan “Saklılık” menüsü içine ilave edilecek. Kullanıcılar, özellik hazır olduğunda “Disappearing Mode” ya da “Süreli Mod” olarak görecekleri bir alternatif ile tüm sohbetlerini idareyebilecekler. Ancak özelliğin seçilecek bazı sohbetler için devre dışı vazgeçilip vazgeçilemeyeceği şu an için öğrenilmiyor.

WhatsApp’ın yeni özelliği, şu an için geliştirilme evresinde. WABetaInfo ise özelliğin hem Android hem de iOS’taki WhatsApp için kullanılabilir olacağını söylüyor. Ancak şu an için bu yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı öğrenilmiyor.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/whatsapp-sureli-mesajlar-ozelligini-otomatiklestiren-secenek-h109977.html

Bir yanıt yazın