Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Apple, Onur Günü Serisine Özel İki Yeni Apple Watch Kayışını ve Ekran Tasarımlarını Duyurdu

2 min read
Apple, Onur Günü Serisine Özel İki Yeni Apple Watch Kayışını ve Ekran Tasarımlarını Duyurdu

Apple, Onur Günü Serisine Özel İki Yeni Apple Watch Kayışını ve Ekran Tasarımlarını Duyurdu

Bir son dakika büyümesi olarak Apple Music için hazırladığı yeni üyelik kolilerini duyuran Apple, bu açıklamanın hemen peşine de Apple Watch’lar için tasarladığı yeni kayışları ile yeni saat ekranlarını duyurdu. Apple’ın yeni kayışları örgü tasarımlarla değişik görünürken, ekran suratları da bu kayışlarla geçimli olarak dizayn edilmiş gidişatta.

Apple tarafından yapılan açıklamalara göre yeni kayışlar, “Pride Edition“, başka bir deyişle onur günü serisinin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Yeni kayışlarına Braided Solo Loop ve Nike Sport Loop adlarını veren firma, böylece LGBT fertlere verdiği takviyeyi göstermeye devam ediyor.

Karşınızda Braided Solo Loop

Apple Watch

Gerçeğine bakacak olursak Braided Solo Loop ile alakalı söyleyebileceğimiz pek de bir şey bulunmuyor. LGBT fertlerin sancaklarından esinlenilerek oluşturulan kayış, sancakta yer alan renklerin harmanlanmasıyla oluşturulmuş gidişatta. Elbette bu kayış için oluşturulan ekran suratı da yeniden aynı renklerden oluşuyor. Harcayıcılar, bu saat kayışına 99 dolar karşılığında sahip olabilecekler.

Apple Watch

Nike Sport Loop da tıpkı Braided Solo Loop gibi Pride Edition serisinin bir parçası. Bu kayışa baktığımızda da LGBT sancağının renklerinin, değişik bir biçimde harmanlandığını görüyoruz. Nike Sport Loop için oluşturulan ekran suratı ise azıcık daha sade bir yapıya sahip. Nike logosunu kullanan Apple, saat tasarımını rengarenk hale getirmiş gidişatta. Bu kayışın maliyeti ise 49 dolar olarak açıklandı.

Apple tarafından yapılan açıklamalara göre Pride Edition serisinin yeni azaları, 25 Mayıs‘ta Apple’ın çevrimiçi mağazaları ya da perakendeciler aracılığıyla satın alınabilecek. Uslu saatler için hazırlanan yeni ekran suratları, Apple Watch’un bir sonraki aktüellemesinde kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/apple-iki-yeni-apple-watch-kayisini-ekran-yuzlerini-duyurdu-h109982.html

Bir yanıt yazın