Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Oyuncuların Dört Gözle Beklediği Days Gone, Nihayet Steam’e ve Epic Store’a Geldi: İşte Fiyatı

2 min read
Oyuncuların Dört Gözle Beklediği Days Gone, Nihayet Steam'e ve Epic Store'a Geldi: İşte Fiyatı

Oyuncuların Dört Gözle Beklediği Days Gone, Nihayet Steam'e ve Epic Store'a Geldi: İşte Fiyatı

Bundan birkaç ay evvel sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, 2019 senesinde PlayStation 4’e özel olarak yayınlanan Days Gone adlı oyunun PC’lere geleceğinden ve oyunun sistem lüzumlarından bahsetmiştik. Süreç içerisinde geliştirilme süreci devam eden reyin, bugün nihayet maliyet bilgisi göstermeye başladı. Reyin, an haysiyetiyle Epic Games ya da Steam üzerinden satın alınabiliyor.

Bend Studios tarafından geliştirilen Days Gone, küresel bir salgından sonra türeyen zombiler ile bu zombilere karşı koymaya çalışan Deacon St. John adlı bir define avcısının serüvenine odaklanıyor. Yayınlandığı yarıyıllarda çok konuşulan ve pek çok oyunsever tarafından bütün anekdot alan reyin, yakın bir gelecekte oranla güçlü olan bilgisayarlara sahip oyuncular tarafından da tecrübelenebilecek.

Days Gone’ın PC versiyonu, 279 TL’ye satın alınabilecek

Days Gone PC

Bugün itibaren maliyeti de açıklanmış olan Days Gone’ın PC versiyonu hem Epic Games hem de Steam’deki kullanıcılar tarafından 279 TL’ye satın alınabiliyor. Diğer ülkelerdeki oyuncular ise bu oyuna 49.99 dolar ödeme yapacaklar. Üstelik bu oyunu satın alabilen Türk oyuncular, Days Gone tecrübesini Türkçe arayüz ve alt yazı ile yaşayabilecekler.

Bu arada, Days Gone’ın PC versiyonunun konsol versiyonundan değişik olduğunu söylememiz gerekiyor. Geliştirici takım, oyunun orijinaline yaptığı farklılıklarda bu oyunun ultra geniş monitörlerle geçimli olmasını sağladı. Öte yandan fps kilidi de kalkmış vaziyette. Tüm bunlara ek olarak oyuncular, kamera ayarlarını kendilerine göre yapabilecekler. Days Gone’a Epic Games üzerinden ulaşmak için burada, Steam üzerinden ulaşmak için de burada bulunan irtibatı kullanabilirsiniz.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/days-gone-steam-epic-store-fiyati-h110015.html

Bir yanıt yazın