Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Dünyaca Ünlü Analist, Yükselmesini Beklediği 5 Altcoin’i Açıkladı

3 min read
Dünyaca Ünlü Analist, Yükselmesini Beklediği 5 Altcoin'i Açıkladı

Dünyaca Ünlü Analist, Yükselmesini Beklediği 5 Altcoin'i Açıkladı

2021 senesinde pek çok şahsı zengin eden kripto para piyasaları, geçtiğimiz haftalarda özellikle de Elon Musk’ın yaptığı açıklamalar sonucunda ciddi kayıplar yaşattı. Büyük yatırımcı ve balinalar zati servetlerine servet katarken ufak yatırımcılar, şu gizemeler ana paralarını kurtarmanın peşine düşmüş vaziyetteler. Ancak “çıkmadık candan ümit kesilmez” deyimi, şu gizemeler bütün olarak kripto para piyasalarını anlatıyor gibi görünüyor. Zira bazı kesimlerin piyasalardaki yükseliş temennisi hala devam ediyor.

Piyasalarda yükseliş temennisi olan adlardan bir tanesi, dünyaca analist Scott Melker. Bugüne kadar yaptığı galibiyetli teknik incelemelerle pek çok şahsa para kazandıran Melker, yaptığı son açıklamalarda bazı altcoinlerin yükselmeye devam edeceğini ve bu yükselişlerin 2021 süresince devam edeceğini belirtiyor. Peki bu altcoinler hangileri? İşte, Scott Melker’in yükseleceğini düşündüğü 5 altcoin…

Scott Melker’e göre yükselecek altcoinler şöyle

Yükselmesi muhtemel altcoinler

Scott Melker’in vurgu yaptığı altcoinlerin ilki, zati bir zamandır yükselişte olan Binance Coin BNB. Melker’e göre son 1 senelik süreçte 15 dolardan 690 dolara kadar yükselen ve şu gizemeler 526 dolar seviyelerinden operasyon gören Binance Coin, ilerleyen süreçte 1.000 dolar seviyesini görecek. Bu tahlil doğru çıkarsa BNB, şimdiki değerinin dahi yüzde 80 etrafında üzerine çıkmış olacak.

Dünyaca ünlü analiste göre yükselecek altcoinlerden bir ötekiyi ise Polygon MATIC. Son 1 senede 0.01 dolardan 2.19 dolar seviyelerine erişen MATIC’in güçlü bir proje olduğunu ifade eden Scott Melker, yükseliş trendinin devam edeceğini belirtiyor. Analist, bu kripto para ünitesinin nerelere erişebileceğine dair bir şey söylemiyor.

Kripto para piyasalarında son durum

Melker’in lafını ettiği üçüncü altcoin ise Polkastarter adlı fonlama kuruluşunun kripto para üniteyi. Polkastarter‘ın POLS Bitcoin’e karşı dik durduğunu ve bu duruşun altcoini yükselttiğini ifade eden Melker, göstergelerin muhteşem göründüğünü beyan ediyor. Analist, bu altcoinde de maliyet bilgisi vermiyor. Bu arada, POLS’un son bir senelik süreçte 0.09 dolardan 7.50 dolara kadar eriştiğini, saat 14:37 haysiyetiyle 3.45 dolardan operasyon gördüğünü belirtelim.

Scott Melker, SushiSwap‘ta da SUSHI iyi bir yükseliş olacağına inanıyor. 0.47 dolardan 23.38 dolara kadar yükselen altcoinin ATH, başka bir deyişle tüm zamanların azami değeri rekorunda gözü olduğunu söyleyen analist, bu altcoindeki hedef noktasının 23.40 dolar ve üzeri olacağını belirtiyor. Şu an 20 dolardan operasyon gören altcoinin destek seviyesini de bildiren Melker, bu altcoin için tehlikesiz giriş seviyesinin 15.1 dolar olduğundan bahsediyor.

Dünyaca ünlü analistin bahsettiği son altcoin, Chainlink LINK. 3.68 dolar seviyelerinden 52.88 dolar seviyelerine erişen ve şimdilerde 41 dolardan operasyon gören altcoinin yükselmeye hazır olduğunu söyleyen Melker, LINK’in özellikle de Bitcoin karşısında değer kazanacağını belirtiyor. Melker’e göre bu altcoinin yükselmemesi için negatif hiçbir şey yok.

Bu içerik netlikle bir yatırım önerisi değildir.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/analist-yukselmesi-beklenen-5-altcoin-h110019.html

Bir yanıt yazın