Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Başarırız çünkü #BuBirTakımİşi

3 min read
Başarırız çünkü #BuBirTakımİşi

Başarırız çünkü #BuBirTakımİşi

Güçlükler karşısında yılmadan ve bir arada olarak zaferleri kazanırız. 102 senedir gereksinim dinlediğimiz eforu gençliğimizden alırız! Atatürk’nam gösterdiği yolda zafer kazanmak için tek bir şeye gereksinim var: “EKİP OLMAK”.

Sporun ve sporcunun destekçisi Damat Tween ve D’S damat, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” için hazırladığı filmde güçlü bir mottodan yola çıkıyor.

Film, yarıyılın ünlü futbolcusu Gündüz Kılıç’ın hatıralarından ve Atatürk’nam sözlerinden derlenerek hazırlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. senesinde, gençlik ve sporu ileri taşıyan en ehemmiyetli unsur “Ekip Olmak”.

Sporun her dalından değişik sporcular film süresince bu mesajı vurguladılar.

Orka Holding Damat Tween ve D’S damat İdare Heyeti Başkanı Süleyman Orakçıoğlu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” vesilesi ile hazırlanan film ile alakalı şunları söyledi:

“Damat Tween ve D’S Damat olarak çatımız altında birleştiğimiz tam kulüpleri moda sponsorluğundan öte görüyor, onların her anlamda yanında olmaya çalışıyoruz. Biz onlarla birbirine inanan bir ekip haline geliyoruz. Tam kulüplerimiz, teknik direktörlerimiz ve sporcularımız değişik renkleri paylaşan ezeli rakip olmalarına karşın hiç kararsız etmeden taraftarları için toplandılar. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. senesinde gençlik ve spor için ‘Bu Bir Ekip İşi!’ mesajını sahiplenen ve bu mesaj altında buluşan başka Ulusal Ekip’ımız olmak üzere, tam kulüp başkanlarına, teknik direktörlere ve sporcularımıza teşekkür ederiz.”

Türkiye Ulusal Futbol Ekibi Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Futbol Ekibi Oğulcan Çağlayan, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Ekibi Bülent Yılmaz, Fenerbahçe Erkek Basketbol Ekibi Yiğit Onan, Fenerbahçe Futbol Ekibi İrfancan Kahveci, Fenerbahçe Kadın Boks Ekibi Buse Naz Çakıroğlu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Ekibi Tuğçe Canıtez, Fenerbahçe Kadın Voleybol Ekibi Dicle Nur Babat, Fenerbahçe Erkek Voleybol Ekibi İzzet Ünver, Eskişehirspor Futbol Ekibi Buğra Çağlıyan, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Tofaş Basketbol Ekibi Berk Uğurlu, Berkan Durmaz, Darüşşafaka SK Basketbol Ekibi Görkem Doğan, Doruk Dora, Troy Selim Şav ve Trabzonspor Futbol Ekibi’ndan Uğurcan Çakır isimleri buluşturan filmin kadrosu toplam 1 Teknik Direktör, 7 ekip ve 17 sporcudan oluşuyor. 

Tam ekiplerin ortak destek verdiği filmde Damat Tween ve D’S Damat, herkesi 102 senedir olduğu gibi gençlikle bir ekip olmaya çağırıyor. ‘’Birlikteliğimizden hep efor doğacak. Zira #BuBirTakımİşi!’’

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Basaririz-cunku-BuBirTakimIsi/250546

Bir yanıt yazın