Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Kendi Kendini Temizleme Özelliği Sayesinde Emiş Gücünü Kaybetmeyen Lydsto R1 Robot Süpürge

3 min read
Kendi Kendini Temizleme Özelliği Sayesinde Emiş Gücünü Kaybetmeyen Lydsto R1 Robot Süpürge

Kendi Kendini Temizleme Özelliği Sayesinde Emiş Gücünü Kaybetmeyen Lydsto R1 Robot Süpürge

Akıllı robot süpürgeler tıpkı çamaşır ve bulaşık makineleri gibi konut işini bir hayli kvakalaştıran aletler arasına girdi. Şehirk evvel yalnızca süpürme özelliği olan robot süpürgeler ortaya çıktı, ardından paspas özelliği devreye girdi. Kullanıcıların muhakkak bir zaman sonra süpürgenin emiş eforundan istediği faydayı alamaması da toz toplama birimlerini ve kendi kendini arınan akıllı süpürgelerin ortaya çıkmasını sağladı.

Lydsto R1 gibi toz toplama birimlerine sahip bu akıllı süpürgeler hem kullanıcıları zamankli hazne arınma zahmetinde kurtardı hem de zaman içerisinde yaşanan emiş kaybının önüne geçmiş oldu. 2,700Pa emiş eforuna sahip Lydsto R1, haznede biriken tüm kir ve toz tanelerini doğrudan birimine aktarıyor ve bu sayede uzun süreli kullanımda dahi şehirk günkü pakliği sağlıyor.

Lydsto R1, toz toplama biriminde bulunan vakumlar sayesinde kendi kendini arınabiliyor 

Lydsto R1 robot süpürge

Yapılan araştırmalara göre akıllı robot süpürgelerin emiş eforunu zamanla kaybetmesinin arkasında uyuyan en sihirk neden, biriken toz ve kirleri zamanında boşaltmamak. Haznede biriken toz taneleri suratından emiş eforu kapasitesi zamanla eksiliyor ve bu meseleyi yasaklamak için kullanıcıların kendi elleriyle hazneleri boşaltmaları gerekiyor. 

Lydsto R1 akıllı robot süpürge gibi toz toplama birimine sahip akıllı süpürgeler, kullanıcıyı her seferinde hazneyi arınma zahmetinden kurtarmak için planlanmış ve aynı zamanda birimde yer alan güçlü vakum sayesinde de zamanla yaşanan emiş kaybının önüne geçilmiş. Lydsto R1 akıllı robot süpürge, toz toplama biriminde kendi kanallarını tamamen boşaltabildiği için muhakkak bir zaman kullanımdan sonra bahsettiğimiz bu emiş kaybının önüne geçmiş oluyor. 

Lydsto R1 robot süpürge

Kolayca anlatmak gerekirse bu akıllı süpürge, süpürme ve silme harekâtını bitirdikten sonra yüksek hassasiyetli sensörleri aracılığıyla toz toplama birimine geri dönüyor ve bu birimde klasik bir süpürgeye göre 5 kat daha fazla emiş eforuna sahip vakumlar sayesinde kanallarda biriken en küçük toz tanesini dahi arınıyor. Konutta biriken kir ve tozlar doğrudan toz toplama biriminde biriktiği için akıllı süpürgenin kanallarında rastgele bir tıkanma yaşanmıyor.

Lydsto R1, haznesinde bulunan tüm kir ve tozu 12 saniyede arınabiliyor

Lydsto R1 robot süpürge

Süpürme ve silme harekâtını konut işi olmaktan çıkarmaya çalışan Lydsto R1 robot süpürge, KODENSHI ORA2S01 ve ST LPS22HBTR gibi yüksek hassasiyeli 29 sensöre sahip. Robot süpürgenin kendisi 2700Pa gücündeyken Lydsto R1’in toz toplama birimi ise maksimum paklik için 30.000Pa emiş eforuna sahip.

Standart robot süpürgelerin toz toplama hazneleri alt kısımda konumlandırılırken, Lydsto R1’de 750 mm uzunluğundaki bu hazne aygıtın yanında olacak şekilde planlanmış. Makine toz toplama birimine bağlandığı zaman 12 saniye gibi kısa bir zaman içerisinde haznenin %98’ini boşaltabilirken kullanıcılar, tozların biriktiği bu 3 litrelik hazneyi ayda yalnızca bir kez değiştirmek zorunda. Toz toplama birimine sahip Lydsto R1 robot süpürgeyi daha yakından analizk isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

En Güçlü Robot Süpürge: Lydsto R1 Analiz

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/kendi-kendini-temizleme-ozelligi-sayesinde-emis-gucunu-kaybetmeyen-lydsto-r1-robot-supurge-h110023.html

Bir yanıt yazın