Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Her Yere Yetişemem Diyenlerin İş Hayatını Düzene Sokacak İş Takip Uygulamaları

8 min read
Her Yere Yetişemem Diyenlerin İş Hayatını Düzene Sokacak İş Takip Uygulamaları

Her Yere Yetişemem Diyenlerin İş Hayatını Düzene Sokacak İş Takip Uygulamaları

İş dünyası zorlu, karışık ve yorucu olabilir. Hele bir de bir takım çalışmasının içindeyseniz organize olmaktan şahsi hayatınıza müddet ayıramayacak noktaya gelebilirsiniz. İş takip uygulamaları bu noktada kullanıcıların dayanağına koşuyor. App Store ve Google Play üzerinden iOS ve Android işletim sistemine sahip makinelerinize indirerek kullanabileceğiniz iş takip uygulamaları ile hayatınızı kolaştırmak sizin elinizde.

Bazı iş takip uygulamaları kullanıcılarına kolay bir yapılacaklar listesi sunuyor. Kimileri ise iş dünyasında sık kullanılan uygulamalar ile senkronize çalışarak iş hayatınızı çok daha faydalı bir biçimde organize etmenizi sağlıyor. Başka Bir Deyişle herkes için bir hayat tertip edici mobil uygulama var. Değişik özellikleri ile dikkat toplayan iş takip uygulamaları listemizdeki hizmetler ile hem iş hem de özel hayatınızı tertip etmeniz ve faydalı bir çalışma etrafı tutmanız muhtemel.

Kumpaslı bir hayat için kullanabileceğiniz iş takip uygulamaları:

Habitica Todoist Google Tasks TickTick Remember The Milk Microsoft To Do Any.do Things Trello OmniFocus

Görevlerinizi reyin haline getirip işinize cümbüş katan Habitica

Habitica

Geliştirici: HabitRPG, Inc. Puan: 4,2 Ebat: 20 MB İndirme rakamı: 1 Milyon +

Habitica mobil uygulaması, işini ve hayatını organize etmek isteyen ama sıkıcı listelerden bunalanlar için bu işi bir reyin haline getiriyor. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken görevleri ilave ediyorsunuz. Listenizdeki görevleri bitirdikçe uygulamadaki kişiliğiniz büyüyor ama yapmazsanız kişilik hasar görüyor. Zaferleriniz çoğaldıkça şahsiyetinizi geliştirebiliyorsunuz. Uygulamada bir takım oluşturursanız takım dostlarınızla beraber tek bir düşmana karşı gayret ediyor ve kişiliklerinizi hep beraber geliştiriyorsunuz.

HabiticaİNDİR HabiticaİNDİR

Gelişmiş bir yapılacaklar listesi: Todoist

Todoist

Geliştirici: Doist Puan: 4,6 Ebat: Makineye göre değişir İndirme rakamı: 10 Milyon +

Todoist mobil uygulaması; Windows, macOS, Android, iPhone, iPad, Web gibi tüm makine ve işletim sistemlerinde senkronize olarak çalışıyor. En dikkat toplayan doğrultuyu bu zira genel olarak olağan bir yapılacaklar listesinden başka bir şey sunmuyor. Şayet uygulamayı iş dünyanızı organize etmek için kullanacaksınız, Todoist ile Slack, Google Takvim ve Gmail hesaplarınızı eşleştirerek iş ile alakalı tüm gerekenlere tek bir uygulama üzerinden erişmeniz muhtemel. Sade ama tesirli bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

TodoistİNDİR TodoistİNDİR

Kolay ve Google hesabınız ile en iyi entegrasyona sahip Google Tasks

Google Tasks

Geliştirici: Google LLC Puan: 4,5 Ebat: 6,6 MB İndirme rakamı: 5 Milyon +

Zati iş ve özel hayatım için lüzumlu her mevzuda Google hizmetlerini kullanıyorum, neden üçüncü taraf iş takip uygulamaları ile uğraşayım diyorsanız buyrun size Google Tasks başka bir deyişle Google Görevler. Gmail ve Google Takvim üzerinden zati bir yapılacaklar listesi oluşturabiliyorsunuz, Google Tasks ise bu hizmeti daha faydalı bir hale getiriyor. Uygulama, tüm Google hizmetleri ile senkronize çalışmakla kalmıyor aynı zamanda Trello, Slack, Any.do gibi değişik iş uygulamalarıyla da eşleşebiliyor.

Google GörevlerİNDİR Google GörevlerİNDİR

Slack ve Google Takvim’e entegre olabilen TickTick:

TickTick

Geliştirici: Appest Inc. Puan: 4,6 Ebat: Makineye göre değişir İndirme rakamı: 1 Milyon +

TickTick mobil uygulaması; Windows, macOS, Android, iPhone, iPad, Web gibi tüm makine ve işletim sistemlerinde senkronize olarak çalışıyor. Uygulamanın değişik versiyonları arasında farklılık görülebilir zira her versiyon, çalıştığı işletim sisteminde en kararlı olacak biçimde planlanmıştır. Uygulamayı Slack, Google Takvim ve Gmail hesaplarınızla eşleştirebilirsiniz. Uygulamaya standart proje ve görevlerinizi ilave edebildiğiniz gibi dilerseniz bir beslenme ve perhiz programı hazırlayarak buradan takip edebilirsiniz.

TickTick: ToDo List Planner, Reminder & CalendarİNDİR TickTickİNDİR

Takım halinde ortak yapılacaklar listesi oluşturmak için Remember The Milk

Remember The Milk

Geliştirici: Remember The Milk Puan: 4,6 Ebat: 8 MB İndirme rakamı: 1 Milyon +

Meğerse gerçekten milyonlarca şahıs konuta kazançken süt almayı unutuyormuş. Remember The Mİlk mobil uygulaması, uzun senelerdir iş takip ve yapılacaklar listesi hizmeti veren bir uygulama. Ancak teknoloji ilerlerken o geride kalmadı, aksine sık sık kendini aktüelin de önüne geçti. Google Takvim hizmeti ile senkronize çalışabilen Remember The Milk, bütün bir görev dostu. Sade ve kullanışlı olan arayüzüne kolayca görev ilave edebiliyor ve aradığınız göreve kolayca erişebiliyorsunuz. Ne yapacağınızı unuttuysanız üzülmeyin, o unutmayacak ve size andırdıracaktır.

Remember The MilkİNDİR Remember The MilkİNDİR

Şayet Google değil Microsoft hesaplarına sahipseniz daha galibiyetli: aMicrosoft To Do

Geliştirici: Microsoft Corporation Puan: 4,6 Ebat: 18 MB İndirme rakamı: 10 Milyon +

İş dünyası için geliştirdiği hizmetlerle öne çıkan Microsoft, Wunderlist adlı bir uygulamayı 2015 senesinde satın alarak Microsoft To Do hizmetini geliştirdi ve iş takip uygulamaları arasındaki farkını ortaya koydu. Microsoft To Do mobil uygulamasının elbette Windows işletim sisteminde harika çalıştığını söylemeye dahi gerek yok. Uygulamayı aynı zamanda Slack, Google Takvim ve Gmail hesaplarınızla da eşleştirebilirsiniz. Tüm makine ve işletim sistemlerinde zaferle kullanabileceğiniz uygulama, uslu klavye özelliği ile dikkat topluyor.

Microsoft To DoİNDİR Microsoft To DoİNDİR

Sizi tanıyıp bir zaman sonra günlük tasarı önerilerinde bulunan Any.do

Any.do

Geliştirici: Any.do To-do list & Calendar Puan: 4,4 Ebat: Makineye göre değişir İndirme rakamı: 10 Milyon +

İş takip uygulamaları denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri olan Any.do mobil uygulaması, uzun zamandır iş takip ve yapılacaklar listesi hizmeti veriyor. Kendi başına sunduğu hizmetin yanı gizeme tüm Google hizmetleri ile ve Everynote gibi öbür uygulamalarla da senkronize çalışıyor. Windows için özel bir masaüstü versiyonu olmasa da Android, iOS ve Web versiyonları oldukça galibiyetli iş çıkarıyor. Uygulamanın en dikkat toplayan doğrultuyu ise ‘Günümü Tasarıyla’ özelliği sayesinde kullanıcıyı neredeyse güçle kumpaslı bir insan haline getirmesi.

Any.doİNDİR Any.doİNDİR

Karışık ama alışında vazgeçilemeyecek bir ekosistem: Things

Things

Geliştirici: Cultured Code GmbH & Co. KİLOGRAM Puan: 4,8 Ebat: 96 MB

Things, macOS bilgisayarlar ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad’ler için geliştirilmiş bir uygulamadır. Trello, Slack, Gmail ile senkronize çalışan uygulama için bütün bir profesyonel işi diyebiliriz. Uygulama üzerinde projeler ve görevler için özel başlıklar oluşturabilir ve daha sonra bunları ayrıntılandırmak için alt başlıklar oluşturabilirsiniz. İlk kere kullananlar için azıcık karışık görünebilir ancak alıştıktan sonra gününüzü neredeyse saat saat ayarlayabildiğinizi görecek ve bu kadar kolay organize olabildiğinize siz dahi afallayacaksınız.

ThingsİNDİR

Takım halinde görev dağılımı ve tasarılamalar için Trello:

Geliştirici: Trello, Inc. Puan: 4,5 Ebat: Makineye göre değişir İndirme rakamı: 10 Milyon +

Trello, Windows, macOS, Android, iPhone, iPad, Web gibi tüm makine ve işletim sistemlerinde senkronize olarak çalışabilen bir iş takip uygulamasıdır. Özellikle iş dünyasının bırakılmaz bir parçası olan uygulamanın en dikkat toplayan noktası ise takımlar için ideal bir civar sunmasıdır. Uygulama üzerinden oluşturduğunuz panolara dilediğiniz kadar şahıs ilave ederek, bu şahısların süratli bir biçimde organize olmasını sağlayabilirsiniz. Trello uygulamasını sadece iş hayatınızda değil, alışveriş listesi hazırlamak gibi günlük hayatınızı organize edecek listeler oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

TrelloİNDİR TrelloİNDİR

Tasarılama dışında odaklanmaya da yarayan OmniFocus:

OmniFocus

Geliştirici: The Omni Group Puan: 4,0 Ebat: 172 MB

OmniFocus, macOS bilgisayarlar ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad’ler için geliştirilmiş bir uygulama. Uygulama üzerinden oluşturduğunuz tüm görevlerin hakimiyeti sizin elinizde. OmniFocus ile oluşturduğunuz görevleri öncelik derecesine göre üç değişik kategoriye ayırabilirsiniz. Görevleri kategorize etmek, günlük tasarınızı buna göre ayarlamanıza ve listelerin görünürlüğünü tertip etmenize katkı sağlayacaktır. Uygulamayı Slack, Gmail ve Trello hesaplarınızla da eşleştirerek kullanabilirsiniz.

OmniFocusİNDİR

İş ve özel hayatınızı çok daha organize bir biçimde yaşamanızı sağlayacak iş takip uygulamaları listesi hazırladık ve uygulamaların öne çıkan özelliklerini kavrattık. Zorlu ve yorucu bir günü listemizdeki uygulamalardan biri ile kumpaslarsanız bir daha konuta kazançken süt almayı unutmayacaksınız. 

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/is-takip-uygulamalari-h109731.html

Bir yanıt yazın