Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Ethereum’un Kurucusu, Elon Musk’a Dogecoin’i Nasıl Düzeltebileceğini Anlattı

2 min read
Ethereum'un Kurucusu, Elon Musk'a Dogecoin'i Nasıl Düzeltebileceğini Anlattı

Ethereum'un Kurucusu, Elon Musk'a Dogecoin'i Nasıl Düzeltebileceğini Anlattı

Yaptığı açıklamalarla kripto para piyasalarının altını üstüne getirmeyi başaran Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Dogecoin’in dünya genelinde kullanılabilecek bir kripto para olması gerektiğini söylemişti. Üstelik bunun nasıl olacağına da değinen Elon Musk, en ehemmiyetli şartların düşük harekât fiyatı ve yüksek hacim vurgusu yapmıştı. Dünyanın en popüler ikinci kripto para üniteyi olan Ethereum’un kurucularından Charles Hoskinson ise şimdi, böyle bir şeyin nasıl olası olacağını açıkladı.

Elon Musk’a göre Dogecoin’i geliştirmek için yapılması gereken şeyler, blok operasyona müddetini ve blok zincir ebatlarını 10 katına çıkarmak, harekât fiyatını ise 100 kat eksiltmek. Ancak Ethereum kurucularından bir başkası olan Billy Markus, blok operasyona müddetinin artırılamayacağını söylemişti. 8 dakikalık bir video hazırlayan Charles Hoskinson ise bunun gayet olası olduğunu, sadece iyi mühendislerle çalışılması gerektiğini söylüyor.

“Dogecoin, herkes için daha iyi bir hale getirilebilir”

Dogecoin

Charles Hoskinson tarafından hazırlanan videoda, Elon Musk’ın üzerinde durduğu şeylerin olası olduğuna değiniliyor. Başka Bir Deyişle Elon Musk, isterse blok operasyona müddetini ve blok zincir ebadını iyileştirebilir. Ayrıca tüm bunlar olurken harekât fiyatı da düşürebilir. Ancak bunların Dogecoin’in herkes için daha iyi bir hale gelmesini ve dünya genelinde kullanılabilmesini sağlamayacağını belirten Ethereum kurucusu, verdiği önerilerin umursanması vaziyetinde bu emelin reel olabileceğini ifade ediyor.

Ethereum’un kurucularından biri olan Hoskinson, Dogecoin’in madencilik operasyonlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguluyor. Ayrıca bu kripto para ünitesinin madencilik sürecini iyileştirirken, kazım operasyonlarının kuantum bilgisayarlara karşı da mukavemetli hale gelmesini sağlamak gerekiyormuş. Dogecoin’in uslu kontratlar sunabilmek için de özel protokollere gereksinim dinleyeceğini belirten Charles Hoskinson, tüm bunların en iyi yazılım mühendisleriyle yapılması vaziyetinde Elon Musk’ın hayalinin reel olabileceğini söylüyor.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/ethereum-kurucusu-elon-muska-dogecoini-nasil-duzeltebilecegini-anlatti-h110129.html

Bir yanıt yazın