Ekim 18, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer elini kolunu sallayarak kaçmış!

2 min read
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer elini kolunu sallayarak kaçmış!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer elini kolunu sallayarak kaçmış!

Kripto para borsası Thodex’in kırmızı bültenle aranan kurucusu Faruk Fatih Özer’in yurt dışına kaçışına ait yeni bilgi ve görüntüler ortaya çıktı.

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan, firmanın kurucusu ve idareyicisi Faruk Fatih Özer’in İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına kaçışına ait yeni bilgi, resim ve görüntüler ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Özer’in, 20 Nisan Salı günü 17.15 sıralarında 34 DFC 567 plakalı siyah renkli araba ile havalimanına geldiği ve 3 numaralı kapı karşısında bulunan otopark girişinde taşıtını valeye teslim ederek arka koltuktaki sırt çantasını aldığı görülüyor.

Özer’in daha sonra yürüyerek 3 numaralı kapıya geldiği, 17.21’de terminale giriş yaptığı, saat 17.46’da ise M-18 numaralı bilet kontuarında check-in operasyonunu yaparak dağıldığı anlar görüntülere yansıyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, dış hatlar gidiş terminalinde saat 17.57’de 32 numaralı pasaport kontuarından çıkış operasyonlarını yaptıran Faruk Fatih Özer’in, temizletilmiş alanda bir zaman gezdikten sonra 19.25 sıralarında C-4 uçuş kapısından harekât yaparak Arnavutluk’un başşehri Tiran’a gidecek uçağa bindiği anlar yer alıyor.

Kayıtlarda, Özer’in havalimanı içerisinde bulunduğu zaman süresince rastgele bir şahısla temasının olmadığı ancak sakin görüntüsüyle, çıkışını sıradan bir seyahat gibi göstermeye çalıştığı da dikkati sürüklüyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Thodex-in-sahibi-Faruk-Fatih-Ozer-elini-kolunu-sallayarak-kacmis/250669

Bir yanıt yazın