Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Thodex’in Sahibi Faruk Fatih Özer’in Yurt Dışına Kaçış Görüntüleri Ortaya Çıktı [Video]

2 min read
Thodex'in Sahibi Faruk Fatih Özer'in Yurt Dışına Kaçış Görüntüleri Ortaya Çıktı [Video]

Thodex'in Sahibi Faruk Fatih Özer'in Yurt Dışına Kaçış Görüntüleri Ortaya Çıktı [Video]

Artta on binlerce mağdur vazgeçerek yurt dışına kaçan yerli kripto para borsası Thodex‘in kurucusu Faruk Fatih Özer‘in Türkiye’den çıkış yaptığı sırada havaalanındaki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre Özer, arabasını havaalanında bir valeye vazgeçerek sadece bir sırt çantasıyla ülkeyi terk etti.

Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan güvenlik görüntüleri, Faruk Fatih Özer’in, 20 Nisan Salı günü saat 17:15 sularında arabayı ile İstanbul Havalimanı’na geldiğini ve 3 numaralı kapı karşısında bulunan otopark girişinde vasıtasını valeye teslim ederek arka koltuktaki sırt çantasını aldığı görülüyor.

faruk fatih özer

Yeniden güvenlik görüntülerine göre Özer, saat 17:21’de terminale giriş yaparken 17:46’da M-18 numaralı bilet kontuarında check-in harekâtını yaparak kaçışın ilk adımını bitiriyor. Saat 17:57’de 32 numaralı pasaport kontuarından çıkış harekâtlarını yaptıran Faruk Fatih Özer, 19:25’te ise C-4 uçuş kapısından operasyon yaparak Arnavutluk’un başşehri Tiran’a gidecek olan uçağa biniyor.

Faruk Fatih Özer, 23 Nisan’dan bu yana İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Şu ana kadar Thodex skandalı kapsamında tertip edilen harekâtlarda 81 kuşkulu tutulmuş, Faruk Fatih Özer’in abiyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer’in de dahil 6 şahıs hapsedilmişti. Tüm çalışmalara karşın Faruk Fatih Özer ise hala tutulabilmiş değil.

Faruk Fatih Özer’in yurt dışına kaçtığı anları gösteren güvenlik kamerası görüntüleri

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/thodex-sahibi-faruk-fatih-ozer-yurt-disina-kacis-goruntuleri-video-h110158.html

Bir yanıt yazın