Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Clubhouse’un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

2 min read
Clubhouse'un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

Clubhouse'un Android Sürümü, Türkiye Dahil Tüm Dünyada İndirilebilir Oldu

Çıkış yapmasıyla dünya genelinde büyük alaka gören ancak o yarıyıllarda sadece iOS kullanıcıları tarafından tecrübelenebilen sesli bağlantı uygulaması Clubhouse, tüm Android kullanıcılarının alkışına sunuldu. İlk defa birkaç hafta evvel Google Play Store’da listelenen ve bazı ülkelerde indirilebilir olan uygulama, şu an tüm ülkelerde indirilebiliyor.

Geçtiğimiz saatlerde resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Clubhouse idareyicileri, uygulamanın dünya genelinde indirilebildiğini açıkladılar. Ancak Google Play Store‘da yapılan yorumlara baktığımızda, uygulama indirilebilir olsa da kullanılabilir olmadığını görüyoruz. Kullanıcılar, hesap faalleştirme harekâtını yapamadıklarını söylüyorlar. İşletme, bu mevzuyla alakalı bir açıklama yapmadı ancak bu mesele, birkaç saat içerisinde düzelecektir.

Clubhouse Android

Kullanıcılar, Clubhouse’un Android versiyonunda da iOS’takiyle aynı tecrübeyi yaşayacaklar. Bu bağlamda sesli sohbet odalarına girecek olan bir kullanıcı, tıpkı iOS versiyonunda olduğu gibi sadece dinleyici olabilecek ya da el sallayarak o kanalda konuşulan mevzuyla alakalı kendi fikrini beyan edebilecek.

Clubhouse’un Android versiyonu yayınlanmış olsa da Android ekosisteminin ciddi bir kısmı bu uygulamayı kullanamayacaklar gibi görünüyor. Çünkü Google Play Store listelemesindeki sistem lüzumlarına baktığımızda, bu uygulamanın çalışabilmesi için en az Android 8 ile çalışan bir makineye lüzum olduğu ifade ediliyor.

Clubhouse’un Google Play Store listeleme sayfasına erişmek isterseniz, buradaki irtibatı kullanabilirsiniz.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/clubhouse-android-turkiye-indir-h110156.html

Bir yanıt yazın