Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Kalın’dan Erkan Oğur açıklaması: Şaşırdım ve üzüldüm

2 min read
Kalından Erkan Oğur açıklaması: Şaşırdım ve üzüldüm

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın sözü, müziği kendisine ait olan ve bizzat seslendirdiği “Hiç Oldum” türküsünün klibi bundan önceki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Müzisyen Erkan Oğur da esere kopuz ile eşlik etti. Oğur’un, Kalın’a ait bir çalışmada yer alması ise kimi kesimlerce eleştirildi.

Erkan Oğur: Belki benim de hatam olmuş olabilir

Oğur, önce eleştirilere sessiz kaldı. Daha sonra çalışmada yer almasının hata olduğunu dile getirdi.

Verdiği bir röportajda ise “Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek. Ben yalnızca müzik tarafına baktığım için çalmakta pek sorun görmedim. İnsanlar başka taraflara çektiler. Beni tanımadıkları için” açıklamasını yaptı.

İbrahim Kalın: Şaşırdım ve üzüldüm

Oğur’un söz konusu mülakatı üzerine İbrahim Kalın da bir açıklama yaptı.

Kalın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İlk 2 gün Erkan Oğur Bey’i üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin dedim. Birlikte susmaya karar verdik. Lakin üçüncü gün belki yanlış hatırlayarak dile getirdiği şeylere şaşırdım ve üzüldüm. Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi kendi irademizle ve muhabbetle paylaşımı yaptığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı

Bir yanıt yazın