Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Ece Ronay’a Attığı Mesajlar İfşa Olan Mehmet Ali Erbil: Bundan Sonra Sosyal Medyadan Yürümeyeceğim

2 min read
Ece Ronay'a Attığı Mesajlar İfşa Olan Mehmet Ali Erbil: Bundan Sonra Sosyal Medyadan Yürümeyeceğim

Ece Ronay'a Attığı Mesajlar İfşa Olan Mehmet Ali Erbil: Bundan Sonra Sosyal Medyadan Yürümeyeceğim

Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan olaylarından bir tanesi, internet fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil arasındaki taciz meselesiydi. Ronay’ın iddialarına göre Mehmet Ali Erbil, kendisine sınırları aşan mesajlar göndermişti. Erbil ise bu iddiayı reddederek topu asistanına atmıştı. Mesele o kadar çok büyüdü ki yargıya bile taşındı.

Yargı süreci sonunda neler yaşanacağını şimdiden bilmek zor olsa da Mehmet Ali Erbil’in yaptığı son açıklamalar, ünlü komedyenin bu mesele için pişman olduğunu gözler önüne seriyor. Bir program öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan komedyen, “Daha fazla ince eleyip sık dokurum artık. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. Özür diliyorum kamuoyundan yani…” ifadelerini kullanarak, pişman olduğunun sinyallerini verdi.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil

Gazetecilere verdiği demeçte bir kişinin “Bundan sonra da sosyal medyada yürümeyin” demesi üzerine konuyla ilgili konuşan Erbil, “Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim. Benim en büyük yürümem takibe takip.” dedi. Sosyal medya kullanmayı sevdiğini belirten Erbil, “Çok eğleniyorum. Sosyal medya defterini kapattım diyemem. Çok oyalanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Magazin dünyasının gündemini sarsan olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Bazıları Ece Ronay’ı kollarken kimileriyse Mehmet Ali Erbil’in tarafındaydı. Ronay’ın 17 yaşında olduğu döneme ait görüntülerini yayınladığı ileri sürülen bir televizyon programı için de tepkiler mevcut. Özetle bu olay, Türkiye’de uzunca bir süre daha konuşulmaya devam edecek.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/mehmet-ali-erbil-bundan-sonra-sosyal-medyadan-yurumeyecegim-h116053.html

Bir yanıt yazın