Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Otomobil Tutkunlarının Harika Duvar Kağıtları Bulabileceği 6 Platform

4 min read
Otomobil Tutkunlarının Harika Duvar Kağıtları Bulabileceği 6 Platform

Otomobil Tutkunlarının Harika Duvar Kağıtları Bulabileceği 6 Platform

Uslu aygıtların ve bilgisayarların yaygınlaşmasıyla beraber hayranlık dinlediğimiz şeylerin duvar kağıtlarını makinelerimizde kullanır olduk. Şahsi aygıtlarımız için oldukça iyi bir şahsileştirme usulü olan duvar kağıtları, günümüzde hareketli olarak dahi kullanılabiliyor. Duvar kağıdı olarak kullanılmaya en müsait şeylerden biri olan arabalar, milyonlarca hayrana sahip olmalarından dolayı bu alanda en çok içeriğe sahip şeylerden biri.

Duvar kağıdı edinmek istediğimizde şu an binlerce değişik site ve platform bulmak muhtemel. Fiyatlı ve fiyatsız olmak üzere yüksek çözünürlüklü araba duvar kağıtları bulunduran platformların başında ise WSupercars ve Unsplash geliyor. Bu yazımızda bu iki platforma ve öteki seçeneklerine göz atacağız.

Araba duvar kağıtları bulabileceğiniz platformlar:

WSupercars Unsplash Zedge FavCars Set As Wall Pexels

Yalnızca süper arabalar üzerine görüntüleri bulabileceğiniz WSupercars:

WSupercars

WSupercars, araba tutkunları için bir duvar kağıdı cenneti sayılabilir. Bu site, sadece arabaların olduğu duvar kağıtları kapsıyor ve her markanın hemen hemen her modeli için kategoriler oluşturarak ziyaretçilere basitlik sağlıyor. Duvar kağıdını istediğiniz arabanın modelinden motor cinsine kadar filtreleyip yüksek çözünürlükle indirebildiğiniz WSupercars, 4K çözünürlüğe kadar fiyatsız olarak duvar kağıdı edinebilmenizi sağlıyor.

Resimciler tarafından çekilen profesyonel görüntülerin yer aldığı Unsplash:

Unsplash

Zamanını resim tertip etmeyle geçiren herkesin bilindik olduğu ve kullandığı Unsplash, tamamen fiyatsız olarak istenilen kategoride görsel bulmanızı sağlıyor. Kapsadığı görsellerin tümü telif haksız olduğu için profesyonel işlerde dahi kullanılabilen Unsplash, araba kategorisinde de binlerce fiyatsız ve yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı sunuyor. Unsplash’in bir öteki hoş yanı ise her bir resmin kim tarafından çekildiğini veya yüklendiğini görebiliyor olmanız.

Uslu telefonlarınız için Zedge:

Zedge

Listemizdeki platformlar arasında mobil bir uygulamaya sahip olan tek platform olan Zedge, duvar kağıtlarının yanı gizeme zil sesleri de bulabileceğiniz geniş bir havuz. Özellikle mobil platformlar için uygun çözünürlükte duvar kağıdı bulmanın çok basit olduğu Zedge, araba duvar kağıtları arayan ziyaretçiler için de oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Uygulamanın iOS ve Android için indirme iletişimlerine alttan erişebilirsiniz.

ZedgeİNDİR ZedgeİNDİR

Kullanıcıların sürüklediği resimlerden oluşan geniş bir ver bankası FavCars:

FavCars

FavCars, araba resimleri sürüklemeyi beğenen kullanıcıların resim yükleyebileceği geniş bir platform. Aynı WSupercars’ta olduğu gibi markaları ve modelleri filtreleme alternatifi olan FavCars, veritabanında yüzbinlerce araba görseli barındırıyor. FavCars’ı öteki platformlarla mukayese etilebilir yapan şey ise görsellerin tamamen istenilen çözünürlüğe göre kırpılarak indirilebiliyor olması.

Marka ve model filtreleyebileceğiniz Set As Wall:

Set As Wall

Son derece minimal bir arayüze sahip olan Set As Wall, her kategoriden duvar kağıdı bulabileceğiniz geniş bir platform. FavCars ve WSupercars’taki gibi marka filtreleme opsiyonu da bulunan Set As Wall, bu özelliği geniş kapsamlı olarak sunmasa da ziyaretçilerin en süratli biçimde neticeye erişmesini sağlıyor.

Etkileyici ve sanatsal resimlerle Pexels:

Pexels

Pexels, listemizin ikinci sırasında yer alan Unsplash ile oldukça eş bir platform. Unsplash’in aksine telif hakkı satın alma opsiyonu da kapsayan Pexels, görsellerin kaç şahıs tarafından görüntülendiğini, hangi konumdan yüklendiğini ve hatta hangi tarihte çekildiğini dahi gösteriyor. Pexels’i özel kılan özelliklerinden biri ise filtreleme ekranından renk seçerek sadece o rengin dominant olduğu görselleri listeleyebiliyor olmanız.

Bu yazımızda araba tutkunlarının zevklerine uygun duvar kağıtları bulabilecekleri sitelerden ve platformlardan bahsettik. Siz de duvar kağıdı bulmak için kullandığınız platformları yorum olarak paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/otomobil-duvar-kagitlari-platformlar-h108489.html

Bir yanıt yazın