Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

8 Yıl Aradan Sonra Ekranlara Geri Dönecek Dexter’dan İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

2 min read
8 Yıl Aradan Sonra Ekranlara Geri Dönecek Dexter'dan İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

8 Yıl Aradan Sonra Ekranlara Geri Dönecek Dexter'dan İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

2006-2013 seneleri arasında yayınlanan 8 sezon süresince dünya çapında milyonlarca hayran edinmeyi muvaffak olan Dexter, 8 senelik aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Orijinal dizi gibi Amerika Birleşik Devletlerinin Showtime kanalında seyircilerle buluşacak olan yeni Dexter’ın başrolünde yeniden Michael C. Hall‘ü izleyeceğiz.

Orijinal imalde bütün ismi Dexter Morgan olan ana şahsiyetimizin Miami Metro Polis Departmanı’nda kan atlama analisti olarak çalışırken bir yandan da bir seri katil olarak saklı bir yaşam yaşadığına şahit oluyorduk. Yeni dizide de eş bir öykü üzerine kurulmuş bir üretim ile karşılaşmamız son derece mümkün.

dexter fragman

Güzde ekranlara dönecek olan Dexter, 10 kısımlık bir dizi olacak. Dizinin devam etme ihtimalinin azıcık da göreceği alakaya bağlı olduğunu hipotez etmek güç değil. Daha evvel ekranlara veda ettikten seneler sonra geri dönen pek çok imalin hayal kırıklığı yarattığına tanık olduk. Bu sebeple Dexter’ın dönüşünü neşeleniyorsanız en azından ilk kısmı izleyene kadar temenninizi yükseltmemenizi nasihat edebiliriz. Ayrıca “Keşke yine çekilse” dediğimiz 20 efsane Türk dizisini listelediğimiz içeriğimize de buradan erişebilirsiniz.

Dexter tanıtım videosu

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/dexter-ilk-tanitim-videosu-h109300.html

Bir yanıt yazın