Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Realme, Satın Alanları Memnun Edecek Özelliklere Sahip Kablosuz Kulaklığı Buds Q2’yi Duyurdu

2 min read
Realme, Satın Alanları Memnun Edecek Özelliklere Sahip Kablosuz Kulaklığı Buds Q2'yi Duyurdu

Realme, Satın Alanları Memnun Edecek Özelliklere Sahip Kablosuz Kulaklığı Buds Q2'yi Duyurdu

Çinli teknoloji işletmeyi Realme, tertip ettiği bir aktiflikte en yeni kablosuz kulaklık modeli “Buds Q2“yi duyurdu. Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Buds Q adlı kulaklığın halefi olarak karşımıza çıkan model, tasarımıyla fazla ananesel olsa da teknik özellikleri ile pek çok harcayıcıyı hoşnut edebilecek seviyede. Peki bu kablosuz kulaklık, kullanıcılara neler vadediyor?

Realme Buds Q2, 10 mm’lik bass kuvvetlendiricili sürücülerle donatılmış vaziyette. Etrafsal hengame yasaklama yardımına sahip olan mahsul, AAC kodek, Bluetooth 5.0 ve 88 ms gecikme süresi ile oyuncuları da düşünüyor gibi görünüyor. Ayrıca, öteki kablosuz kulaklıklarda olduğu gibi Realme Buds Q2’de de dokunmatik hakimiyet özelliği yer alıyor. 

Karşınızda Realme Buds Q2

Realme Buds Q2

IPX4 sertifikasıyla suya karşı dayanıklılık gösteren kablosuz kulaklık, 40 mAh’lık kulaklık, 400 mAh’lık da kutu pil kıymetine sahip. Realme’ye göre bu pil kapasiteleri, kablosuz kulaklığın 5 saate kadar devamlı olarak kullanılabilmesini sağlıyor. Mahsulü paketiyle kullandığınızda ise 20 saate kadar toplam kullanım süresi elde etmiş oluyorsunuz. Ayrıca, 10 dakikalık şarjın 2 saat kullanım olanağına denk geldiğini de söyleyelim.

Realme tarafından yapılan açıklamalara göre Buds Q2, siyah ya da mora çalan bir mavi renk alternatifiyle satın alınabilecek. Bugün haysiyetiyle bazı ülkelerde satışa sunulan Buds Q2’nin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği meçhulken, bu mahsule sahip olmak isteyen bir harcayıcının 39 dolar gibi bir ödeme yapması gerekecek. 

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/realme-kablosuz-kulaklik-buds-q2-fiyati-ozellikleri-h109304.html

Bir yanıt yazın