SteelSeries Arctis 1 Alternatifi Fiyat Performans Oyuncu Kulaklıkları
7 min read2016’da piyasaya sürülen ve o zamandan beri bir hayli üst modeli çıkan Arcits 1, aygıtlarınıza USB Type-A adaptörlü Type-C ile ya da 3,5 mm kablo ile bağlanabiliyor. SteelSeries Arctis 1’in çift güzergahlı ve çıkarılabilir mikrofonunun hengame önleyici özelliği de bulunuyor. Bilgisayara ait tüm teçhizatların RGB aydınlatmalarla süslendiği günümüzde, SteelSeries Arctis 1, kullanıcılarına daha sade bir tasarım sunuyor. Her iki kulaklığında da gümüş renkte görünen SteelSeries logosu, mat siyah yüzey üzerinde ağır bir görünüm ortaya koyuyor. Böylece oyuncular, Arctis 1’i yalnızca reyin oynarken değil, bürolarında da kullanabiliyorlar.
Arctis 1, reyin performansının yanı gizeme müzik ve filmler için de oldukça nitelikli bir performans sunuyor. Kablosuz iletişiminin sürekli olması, kulaklığı daha kullanılabilir hale getiriyor. Böylesine özellikleri bulunan ve bu kadar nitelikli bir performans sunan kulaklık rakamı çok fazla değil. Biz de bu surattan maliyet performans açısından SteelSeries Arctis 1 için seçenek olabilecek oyuncu kulaklıklarını sizler için listeledik. Ayrıca SteelSeries Arctis 1’i satın almak için buraya basabilirsiniz.
SteelSeries Arctis 1 Seçeneği Maliyet Performans Oyuncu Kulaklıkları
HyperX Cloud Stinger Corsair HS50 HyperX Cloud Core 7.1 Razer BlackShark V2 X PDP LVL50 Wireless Logitech G432 Reyin Kulaklığı Asus TUF Gaming H3
Sağlam tasarımıyla HyperX Cloud Stinger
PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve uslu telefonlarla geçimli olan HyperX Cloud Stinger, rahat tasarımıyla oldukça kullanışlı ve nitelikli bir oyuncu kulaklığı. Kulaklığı kafanıza bastırmak yerine kulaklarınızın çevresinde yakalayan sağlam bir tasarıma sahip kulaklık, yumuşak bir dokuya ve büyük kulaklıklara sahip. Ana önceliğiniz konforsa, HyperX Cloud Stinger satın alabileceğiniz en ucuz oyuncu kulaklıkları arasında bulunuyor. Mahsulün Gittigidiyor sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Sadeliğiyle öne çıkan Corsair HS50
Corsair HS50, maliyetine göre rahat bir geçim ve iyi bir reyin sesi sunan giriş seviyesinde bir kulaklık. Kulaklığın köpük kulaklıkları, uzun reyin seanslarında rahat etmenizi sağlar ve başınıza oldukça iyi bir biçimde geçim sağlar. HS50’nin çıkarılabilir mikrofonu, kullanıcıların kulaklığı yalnızca reyin oynarken değil aynı zamanda film izlerken ve müzik dinlerken de kullanmalarını sağlıyor.
Her ne kadar reyin performansı maliyetine göre oldukça etkileyici olsa da, müzik performansı mevzusunda aynı şeyi söylemek çok doğru değil. Rastgele bir RGB aydınlatması bulunmayan kulaklık, sadelik arayanlar için birebir. Mahsulün Gittigidiyor sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Etkileyici reyin performansı için HyperX Cloud Core 7.1
7.1 surround ses özelliğine sahip en iyi reyin kulaklıklarından biri olan HyperX Cloud Core 7.1, bilgisayarda olduğu gibi konsollarda da oldukça zaferli bir performansa sahip. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One, Switch, PC ve mobil platformlarında kullanılabilen HyperX Cloud Core 7.1, rahat yapay kulaklıklar ve etkileyici bir reyin performansı sunuyor. Çıkarılabilir mikrofonu ile rastgele bir reyin konsolu, PC ya da mobil aygıtla kullanım içim hem 3,5 mm hem de USB iletişim alternatiflerine sahip. Mahsulün Gittigidiyor sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Razer niteliği ile Razer BlackShark V2 X
Razer BlackShar V2’nin uygun maliyetli versiyonu olan Razer BlackShark V2 X, tasarım ve özellikleriyle gerçek kulaklığa oldukça benziyor. Razer BlackShark V2 X, orijinal kulaklıkta bulunan THX Spatial Audio’undan yoksun olmasına karşın, yeniden de Windows makineleri için yazılım aracılığıyla 7.1 kanallı surround ses sağlıyor.
Tamamen reyin performansı için planlanan bu kulaklık, ses izolasyonu sağlayan kulak üstü tasarımına ek olarak, uzun süren reyin seansları için de oldukça rahat bir tasarımla beraber geliyor. Kafa bandında kalın dolgulu, kulaklıklarında ise yoğun bellekli köpek bulunan Razer BlackShark V2 X, maliyet performans arayanlar için birebir. Mahsulün Gittigidiyor sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Stereosu yeterli olan PDP LVL50 Wireless
Ses seviyesini %50’den yukarıya çıkaramayacağınız kadar sağlam bir ses niteliğine sahip olan PDP LVL50, çok fazla bilinmez bir model ve marka olmasına karşın, oldukça nitelikli bir seçim. Surround ses özelliği bulunmamasına karşın kulaklığı stereo özelliği de oldukça etkileyici bir niteliğe sahip. Tamamen plastikten yapılmış olan kulaklık, bütün bir maliyet performans kulaklığı. Mahsulün Amazon sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Mikrofon niteliği arayanlar için Logitech G432 Reyin Kulaklığı
Hafif tasarımı ve rahat kulaklık yastıklarıyla Logitech niteliğini kullanıcısına sezdiren Logitech G432, uzun müddet kullanıma oldukça geçimli bir kulaklık. PC, Xbox One ve PlayStation 4 ile geçimli olan kulaklık, Logitech’in G HUB yazılımı ile da geçimli çalışıyor.
Orijinal hali bas ve tizden azıcık yoksun olduğu için yazılımı ile kendinize uygun ekolayzır ayarınızı yapabilirsiniz. Logitech G432’nin mikrofonu sesinizi çok hengameli civarlarda dahi detaylı ve anlaşılması basit bir biçimde karşıya iletiyor. Elastik görüntüsü ve hissi, maliyetine göre oldukça etkileyici bir nitelik sunuyor. Mahsulün Gittigidiyor sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Sanal 7.1 Surround’u ile Asus TUF Gaming H3
Sanal 7.1 surround ses özelliği ile listedeki birkaç kulaklıktan ufalayan Asus TUF Gaming H3, bütçeniz için en iyi tercihlerden biri. Düşük maliyetine karşın, Asus TUF Gaming H3, koliden çıkar çıkmaz niteliğini sezebileceğiniz bir kulaklık. Kolisinden çıkarır çıkarmaz kullanabileceğiniz bu kulaklık, rastgele bir yazılım montajı olmadan dolaysız olarak reyin oynamaya başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Sanal 7.1 surround özelliği ile oyunlardaki performansı oldukça etkileyici olan Asus TUF Gaming H3, Asus niteliğiyle en iyi maliyet performans oyuncu kulaklıklarından biri. Mahsulün Amazon sayfasına buradan erişebilirsiniz.
Maliyet performans açısından en iyi oyuncu kulaklığı nasıl seçilir?
Oyuncu kulaklığı seçmeden evvel göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ehemmiyetli etken bulunuyor. İşte bunlardan kimileri.
Geçimlilik: En ucuz kulaklıklarının çoğu 3,5 mm jaklarla beraber geliyor. Bu da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC dahil hemen hemen her platformda çalışabildikleri anlamına kazanç. Bazı kulaklıkların USB iletişim kablolarına sahip olmaları bazı konsollarla geçimli olmayabilir.
Kablo: Maliyet performans kulaklıkların çoğu kablolu olarak üretilirler. Kablosuz kulaklıkların bluetooth iletişimleri pahalıya mülk oldukları için düşük bütçe kulaklıklar için çok seçim edilmez. Kablosuz olarak seçeceğiniz düşük bütçeli bir oyuncu kulaklığı, bluetooh ya da kablosuz irtibatı için bazı şeylerden fedakar etmiş demektir.
Rahatlık: Çoğu ucuz reyin kulaklıklarında yapay ten veya yumuşak kumaş kulaklıklar bulunur. Suni ten rahatlığı ve ses izolasyonunun niteliği ile iyi bir iş çıkarır ancak zamanla bölünebilir. Kumaş kaplı süngerler ise uzun seanslar için uygundur anca ses izolasyonu mevzusunda zaferli iş çıkardıkları söylenemez.
Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/steelseries-arctis-alternatifi-kulakliklar-h108508.html