Eylül 19, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Amazon, Oyuncuların Ürün İhtiyacını Karşılayacak Gaming Store’u Türkiye’de Hizmete Açtı

2 min read
Amazon, Oyuncuların Ürün İhtiyacını Karşılayacak Gaming Store'u Türkiye'de Hizmete Açtı

Amazon, Oyuncuların Ürün İhtiyacını Karşılayacak Gaming Store'u Türkiye'de Hizmete Açtı

Birkaç yıldır Türkiye’de de hizmet vermekte olan dünyanın en büyük e-ticaret platformu Amazon, ülkemizdeki kullanıcılar için yeni bir hizmetini kullanıcıların hizmetine sundu. Amazon tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcılar için artık “Gaming Store” olarak adlandırılan özel bir kısım bulunuyor. Bu kısım, isminden de aynlayabileceğiniz üzere oyunseverlerin gereksinimlerini karşılayacak mahsullerle dolu.

Amazon Gaming Store, sanki bir reyin donanımı mağazası olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar, bu hizmeti kullanarak dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, monitör, ses sistemleri, teçhizat bileşenleri, oyunlar ve hatta reyin konsollarına kadar lüzumları olan her şeye anında erişebiliyorlar. Yalnızca bununla da kanaat etmeyen Amazon, Gaming Store’da reyin tutkunlarının bırakılmazı olan atıştırmalıkların dahi satışına olanak tanıyor.

Amazon Gaming Store sayfası işte böyle görünüyor

Amazon Gaming Store

Amazon Gaming Store’un dikkat çekici yanlarından bir tanesi de pek çok markaya konut sahipliği yapıyor oluşu. Bu bağlamda bir kullanıcı, MSI, Samsung ve HP OMEN gibi reyin dünyasının en popüler markalarına Gaming Store üzerinden basitçe erişebilecek. Elbette Amazon Prime üyeleri, sahip oldukları süratli kargo gibi avantajları Amazon Gaming Store’da da kullanabilecekler.

Video reyin donanımlarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen Amazon Gaming Store’a erişmek isteyen kullanıcılar, burada bulunan iletişimi kullanabilirler. Bu arada, şayet şu gizemeler lüzumunuz olan bir şey varsa Amazon Gaming Store’a bir göz atmak işinize yarayabilir. Çünkü işletme, Amazon Gaming Store’un açılışına özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında da rakamsız mahsul için değişken oranlarda indirimler uygulanıyor. Bu indirimlerin 4 Mayıs’a kadar geçerli olduğunu da andırdıralım.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/amazon-gaming-store-turkiyede-acildi-h109310.html

Bir yanıt yazın