Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

GTA 6’yla İlgili Kaybolan Umutlarımızı Yeşertecek Bir İş İlanı Göründü

2 min read
GTA 6'yla İlgili Kaybolan Umutlarımızı Yeşertecek Bir İş İlanı Göründü

GTA 6'yla İlgili Kaybolan Umutlarımızı Yeşertecek Bir İş İlanı Göründü

Video reyin tutkunlarının uzun zamandır bekledikleri Grand Theft Auto 6 GTA 6 ile alakalı kafa karıştıran ve oyuncuların arzusunu artıran bir büyüme yaşandı. GTA oyunlarının geliştirilmesinden mesul olan Rockstar North, açtığı iş duyuruyu ile oyunla alakalı solmak üzere olan umutları yine yeşertti. Elbette bu iş bülteninin GTA 6 ile alakalı olduğunu söylemek kesin olarak muhtemel değil ancak büyümeler, uslara olasılık da getirmiyor.

The National tarafından tespit edilen iş duyuruyu, Rockstar Games’in 3 personele lüzumu olduğunu gözler önüne seriyor. Bu personellerin Hindistan, Londra ve Edinburgh Rockstar North merkezlerinde çalışacağını söyleyen Rockstar Games yetkilileri, bu kere video reyin sektöründeki oranla tecrübeli adlara gereksinim dinleyecekler. Peki bu personeller ne mi yapacak? Ve bu duyurular, nasıl oluyor da GTA 6 ilişkilendirilebiliyor?

Rockstar North, geliştirilmekte olan bir oyunu test edecek bir çalışan arıyor

GTA 6

Rockstar Games’in GTA’yı geliştiren stüdyo için açtığı iş duyuruyu, oyunları test edecek birisine gereksinim dinlendiğini gözler önüne seriyor. Bu da oyuncuların GTA 6 umutlarının yine yeşermesine yol açtı. Zira Rockstar North, uzunca bir müddettir GTA haricinde bir proje ile alakalı çalışmıyor. En azından bunun aksi doğrultusunda bir açıklama yapılmadı. İşte bu da mevzubahisi personel lüzumunun GTA 6 için olduğunu düşündürüyor. Yalnız mevzunun GTA 6 ile alakalı oluşunu düşündüren tek şey bu değil.

İş bülteninde yer alan tanımlara göre işe alınacak birey, hadise günlükleri, ekran görüntüleri ve videolar aracılığıyla geliştirilmekte olan bir oyundaki yanılgıları evvel bulup, sonra da bu yanılgıları düzenleyecek. E bu da Rockstar North’un bir proje için sona geldiği, artık o projedeki yanılgıların giderilme safhasına geçildiği anlamına geliyor. İşte bu oyunun ne olduğu fikri, tüm yolların GTA 6’ya çıkmasına yol açıyor. Peki sizin bu mevzudaki düşünceniz nelerdir? Rockstar North’un alacağı test uzmanı, GTA 6 için mi yoksa değişik bir proje için mi çalışacak?

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/gta-6-umutlarini-yeserten-is-ilani-h109317.html

Bir yanıt yazın