Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Lucifer’ın Merakla Beklenen 5. Sezon 2. Kısmının Yayın Tarihi Açıklandı

2 min read
Lucifer'ın Merakla Beklenen 5. Sezon 2. Kısmının Yayın Tarihi Açıklandı

Lucifer'ın Merakla Beklenen 5. Sezon 2. Kısmının Yayın Tarihi Açıklandı

Netflix’in popüler dizilerinden biri haline gelen Lucifer 5. sezonda oldukça değişik bir öyküyle geri dönüş yapmıştı. Özellikle dizi Netflix tarafından satın alındığından beri ciddi derecede “supernatural” öğelere ağırlık vermeye başlamıştı. Lucifer’ın çekimlerine COVID-19 pandemisi sebebiyle ara verildiği öğreniliyordu.

Dizi özellikle pandemi yarıyılında nasıl çekilecek ya da yetişecek mi gibi sualleri barındırmaya başlamıştı. Lucifer 5. Sezon 2. Kısım 28 Mayıs 2021 tarihi itibariyle geliyor. Türkiye’de bugün gece yarısı da yeni kısmın fragmanının yayınlanması bekleniyor. Dizinin mukadderatı da reelinde bu sezona bağlı keza Lucifer için 6. sezon final olabilir.

Dikkat! Sürpriz bozan geliyor

Lucifer 5.sezon

Haberin bu kısmını Lucifer dizisine başlamadıysanız ya da henüz 5. sezon’u izlemediyseniz spoiler yememek için okumayabilirsiniz. Lucifer beğenirler için 5. Sezon 2. Kısım oldukça bedelli. Çünkü düşünecek olursanız yaradan son kısımda diziye dahil olmuştu. Lucifer’ın “Sen perişan bir babasın” demesi neticesinde dizi nasıl ilerleyecek gerçekten ciddi merak mevzusu.

Dizinin afişinde günah ve günahkar yazması da ayrıca üzerine düşünülmesi gereken bir sezon olduğunu gösteriyor. Lucifer beğenirler için oldukça neşeli bir sezon devamı geldiğini söylemek lüzumlu. Lucifer 5. Sezon 2. Kısım için bir aydan daha kısa bir zaman kaldığını düşünecek olursanız, patlamış darılarınızı ve meşrubatlarınızı hazırlayın keza bize göre 28 Mayıs’ta hep birlikte uykusuz kalacağız.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/lucifer-sezon-5-kisim-2-bolum-detaylari-h109329.html

Bir yanıt yazın