Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Konami, E3 2021’e Katılmayacağını Açıkladı: Büyük Projeler Üzerinde Çalışılıyor

2 min read
Konami, E3 2021’e Katılmayacağını Açıkladı: Büyük Projeler Üzerinde Çalışılıyor

Konami, E3 2021’e Katılmayacağını Açıkladı: Büyük Projeler Üzerinde Çalışılıyor

Oyuncular olarak her sene merakla beklediğimiz coşkulu yaz günleri kapıya katlandı. Reyin dünyasına merhaba diyecek yeni üretimleri göreceğimiz dünyanın en büyük reyin fuarı E3’ün 2021 ayağı 12 – 15 Haziran günlerinde hakikatleştirilecek. Fuar, geçtiğimiz sene olduğu gibi içinde bulunduğumuz koşullar sebebiyle dijital bir fuar olacak.

Bugünse bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratan bir büyüme asıllaştı. Paylaşılan fotoğrafı E3 2021 programında Ubisoft, Capcom ve Take-Two Interactive gibi adların yanında alan Konami, Twitter’dan yaptığı açıklamayla fuara katılmayacağını, ya da ‘katılamayacağını’ açıkladı. İşletme, açıklamasına “Giderekme sebebiyle bu sene E3’e katılmaya hazır olmayacağız” ifadelerini kullandı.

Konami’nin açıklaması:

konami

“Giderekme sebebiyle bu sene E3’e katılmaya hazır olmayacağız. Hoşlananlarımıza bir dizi ehemmiyetli projede derinlemesine geliştirme içinde olduğumuz mevzusunda güvence vermek istiyoruz, bu sebeple lütfen önümüzdeki aylarda bazı aktüellemeler için bizi takip etmeye devam edin. Bu yıl katılmasak da ESA’ya büyük bir hürmet dinliyoruz ve 2021’in büyük bir galibiyet olacağını öğreniyoruz. ESA’yı desteklemeye devam edeceğiz ve bu seneki faallikte tüm katılımcılara en iyisini diliyoruz.”

Yukarıyadaki açıklamada gördüğünüz üzere Konami, E3 2021’e neden katılamayacağı mevzusunda net bir ifadeye yer vermedi. Firmanın Twitter’daki açıklamasının altına bazı oyunseverlerden tepki geldi. Firmanın açıklamasının ardından ESA da hadiseye ait bir açıklama yaptı. Faalliğin tertip edicisi ESA’nın açıklaması şu biçimdeydi:

“Ortağımız Konami’nin bu sene E3’e katılmama kararını destekliyoruz ve buna hazır olduklarında gelecekte ne duyuracaklarını görmekten coşku dinliyoruz. E3 2022’ye geri dönmelerini bekleyemeyiz ancak bu arada, merakla beklenen tüm açıklamaları, programları ve çok daha aşırısını bu seneki E3’te paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/konami-e3-aciklama-h109343.html

Bir yanıt yazın