Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Modern Zamanlara Döneceğimiz Battlefield 6’dan İki Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

2 min read
Modern Zamanlara Döneceğimiz Battlefield 6’dan İki Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Modern Zamanlara Döneceğimiz Battlefield 6’dan İki Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Electronic Arts’ın DICE ortaklığında geliştirdiği büyük çaplı savaş oyunu tezsi Battlefield, yakında yeni ve beklenen bir aboneye daha kavuşacak. Özellikle Battlefield 3’e popülerlik kazanan seri, çağdaş zamanlara en son 2015 senesinde çıkan Battlefield: Hardline’da yer verdi. 2016’dan beri çıkan Battlefield 1 ve Battlefield V’se birinci ve ikinci dünya savaşlarına odaklandı. Kısacası, Battlefield oyuncuları olarak çağdaş savaşları özledik.

İşte bugün, bu özlemimizi giderecek olan Battlefield 6’dan yeni ekran görüntüleri geldi. Ortaya çıkarılan ve paylaşılan ekran görüntüleri, doğrudan oyunun içinden alındılar. Call of Duty ve Battlefield oyunları hakkındaki bilgileri daha oyunlar çıkmadan paylaşmasıyla şöhretli olan Tom Henderson da bu ekran görüntülerinin yeni oyundan olduğunu doğruladı.

Battlefield 6’dan gelen ekran görüntüleri:

battlefield 6

Gördüğümüz ilk ekran görüntüsü, oranla büyük diyebileceğimiz isme haritasına yer veriyor. Bu harita, resimdeki haliyle evvelki oyunlarda gördüğümüz ebatlardaki bir haritaya benziyor. Fakat haritanın geri kalan kısmını görmediğimizden ve Battlefield 6’nın devasa haritalara sahip olacağını bildiğimizden bu mevzuda şimdilik kesin bir şey söyleyemeyiz.

battlefield 6

İkinci ekran görüntüsündeyse bir savaş helikopterinin kokpitinde bir fırlatma istasyonunun yanındayız. Bu ekran görüntüsünde odaklanmamız gereken ana şeyse bütün karşımızda duran hortum. Bildiğiniz üzere Battlefield 6, zelzele, tsunami ve fırtına gibi tabiat vakalarına yer verecek. Bu ekran görüntüsü de tabiat hadiselerinin reyin içinde nasıl gözükeceğini gösteriyor olabilir.

Battlefield 6, iddialara göre mayıs ayında tanıtılacak. Hatta geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir habere göre reyin, önümüzdeki hafta EA tarafından resmen tanıtılacak. Bugüne kadar bildiklerimizle heyecanlanmamızı sağlayan reyin, umuyoruz ki özlemimizi gani gani gideren bir yapıya sahip olacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/battlefield-6-ekran-goruntuleri-h109374.html

Bir yanıt yazın