Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Huawei P50’nin Tasarımını Gözler Önüne Seren Fotoğraflar Ortaya Çıktı

2 min read
Huawei P50'nin Tasarımını Gözler Önüne Seren Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Huawei P50'nin Tasarımını Gözler Önüne Seren Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri ambargosu sebebiyle bir müddet oldukça güç zamanlar yaşasa da daha sonra kendi tedarik zincirini kurarak yoluna devam eden Huawei, uslu telefonlar tanıtmaya da devam ediyor. Çinli üreticinin beklenen bir sonraki modeli ise P50 tezsi

Daha evvel mayıs-haziran yarıyılında yeni telefonları raflarda göreceğimiz söylenmişti. Huawei P50 serisinin çıkışı yanaştıkça telefon hakkında da yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak aygıtın bir resmini gördük. 

Huawei bayağı renkler seçim ediyor

huawei p50

Çin’in sosyal medya platformu Weibo’daki popüler adlardan biri, Huawei’nin siyah ve beyaz versiyonlarına ait görüntüleri paylaştı. Hakikat aygıt resimleri paylaşan Çinli blogger, hem Huawei P50’nin hem de Huawei P50 Pro’nun seri yapımda olduğunu ifade etti. Huawei P50 Pro+ için ise bir müddet daha beklemek gerekiyor. 

Daha evvel ortaya atılan iddialara göre Huawei P50’nin 6,3 inçlik bir ekranı olacak. Telefonun ebatları ise 156,7 x 74 x 8,3 mm olacak. Bu da bu sene çıkacak olan aygıtın selefi P40’tan daha büyük bir kasaya sahip olacağı anlamına geliyor.

Harekâtçı açısından baktığımızda da Huawei P50’nin Lekenin 9000 ile geleceği iddia ediliyor. Bu yonga seti pek yeni sayılmaz ancak çoklu harekât yapma marifeti sağlaması ve 5G dayanağı gibi özellikleri gayet iş görebilen bir performans vermesinin yolunu açıyor. Yeniden de bu özelliklerin henüz resmiyet kazanmadığını belirtmek gerekiyor.

Koca koca kameralar

kamera

Daha evvel bir başka popüler blogger da Huawei P50 serisinde devasa ana kameralar kullanılacağını söylemişti. Her üç modelde de IMX 707Y—a 1/1.18″ RYYB sensör bulunacak. Bu mercek oldukça büyük olsa da daha evvelden iddia edilen IMX800 isimli 1 inçlik mercek iddialarıyla örtüşmüyor. 

Huawei’nin yakın zamanda P50 ve P50 Pro modellerini tanıtması bekleniyor. Resmi açıklamalar geldikten sonra da telefonun özelliklerini de kesin olarak görebileceğiz. Bakalım Huawei bizler için P50’de ne gibi özellikler sunacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/huawei-p50-fotograflari-ortaya-cikti-h109396.html

Bir yanıt yazın