Eylül 23, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Elon Musk’ın Dogecoin Paylaşımlarını Değerlendiren Bir Adam Dolar Milyoneri Oldu

2 min read
Elon Musk'ın Dogecoin Paylaşımlarını Değerlendiren Bir Adam Dolar Milyoneri Oldu

Elon Musk'ın Dogecoin Paylaşımlarını Değerlendiren Bir Adam Dolar Milyoneri Oldu

Dünyaca namlı milyarder teşebbüsçü Elon Musk‘ın kripto paralara büyük ilgi duyduğu herkes tarafından öğrenilen bir asıl. Bir yandan Tesla için kripto para yatırımları yapan Musk, öteki yandan da kişisel olarak bu işlerle ilgileniyor. Musk’ın açıklamalarına göre bu teşebbüsçünün gözde altcoini ise şaka emeliyle planlanan Dogecoin. Ve bu altcoin, sadece Elon Musk’ı değil Elon Musk’a hayran olan birisini de milyoner yaptı.

Hayatını Los Angeles’ta sürdürmekte olan 33 yaşındaki Glauber Contessoto, sıkı bir Elon Musk hayranı. Musk’ın laflarına istinaden şubat ayında yapılan paylaşımlardan sonra Dogecoin almaya karar veren Contessoto, bankalarda yakaladığı para ile sahip olduğu Tesla paylarının tümünü satarak, 0.045 dolardan takribî 5 milyon adet Dogecoin alıyor. Başka Bir Deyişle bu adam, birkaç ay evvel Dogecoin’e 225 bin dolarlık yatırım yapıyor.

Contessoto, sadece 69 günde milyoner oldu

Dogecoin

Elon Musk hayranı, yaptığı yatırımdan bütün 69 gün sonra, 15 Nisan’da Reddit platformu üzerinden bir paylaşım yaparak, kullandığı borsadaki hesabına dair bir görüntü paylaştı. Bu paylaşımda yazan yatırım meblağı, 1 milyon 81 bin 441 dolar idi. Başka Bir Deyişle bu adam, hayranlık dinlediği Elon Musk’ın paylaşımlarını göz önünde bulundurarak bir işe girmiş ve o işin sonunda çok ciddi ölçüde para kazanmıştı.

Dogecoin

Mevzuyla alakalı YouTube‘da bir paylaşım yapan Contessoto, ailesinin ve dostlarının bu yatırımı bir delilik olarak değerlendirdiğini ancak tasarıya sadık kalmayı seçim ettiğini, böylece de milyoner olduğunu ifade ediyor. Hazırladığı videoda 69 günlük süreçte neler yaşadığından bahseden YouTuber, bir hayranlığın nelere yol açabileceğinin en sansasyonel misallerinden biri olacak gibi görünüyor.

İşte Contessoto’yu milyoner yapan süreç

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/elon-muskin-dogecoin-yatirim-tavsiyesiyle-milyoner-olan-adam-h109407.html

Bir yanıt yazın