Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Apple’ın Yeni Bir AirPods ve Hi-Fi Destekli Apple Music Paketi Duyuracağı Söyleniyor

2 min read
Apple'ın Yeni Bir AirPods ve Hi-Fi Destekli Apple Music Paketi Duyuracağı Söyleniyor

Apple'ın Yeni Bir AirPods ve Hi-Fi Destekli Apple Music Paketi Duyuracağı Söyleniyor

Müzik sanayisinin popüler haber kaynaklarından bir tanesi olan Hits Double Daily, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Apple ile alakalı dikkat çekici bir açıklama yaptı. Firmanın önümüzdeki haftalarda yeni bir AirPods modeli ile harcayıcıların karşısına çıkacağını ileri süren Hits Double Daily editörleri, Apple’ın çevrimiçi müzik hizmeti olan Apple Music‘in de bu kulaklıklardan üzerine düşeni alacağını açıkladı.

Çevrimiçi müzik platformu denince akla gelen ilk uygulama olan Spotify, bir zaman evvel yüksek ses niteliği sunan “Hi-Fi” üyelik kutusunu kullanıcıların hizmetine sunmuştu. Bu büyümeden sonra da Deezer, Hi-Fi niteliğinin aile kolisine sunulduğunu açıklamıştı. Görünen o ki Apple da rakiplerinin izinden giderek, harcayıcılara daha iyi bir ses niteliği sunacak. Hits Double Daily, yeni AirPods ile Apple Music’e de Hi-Fi üyelik kutuyu geleceğini iddia ediyor.

İddialara göre Apple, Hi-Fi için ekstra fiyat arz etmeyecek

Apple Music

Apple, şu ana dek yeni bir AirPods ya da Apple Music’e ilave edilecek Hi-Fi üyelik kutuyu ile alakalı hiçbir açıklama yapmadı. Ancak iddialara göre Apple, Hi-Fi takviyeli koli için ekstra fiyat arz etmeyecek. Bu bağlamda bir kullanıcı, aylık 13,99 TL karşılığında kullanabildiği “Fertsel” adlı kutuyu, Hi-Fi koli ile değiştirebilecek. Ancak bunun Aile ve Talebe kutularında nasıl olacağı şu an için merak mevzusu.

Apple’ın yanaşmakta olduğu söylenen AirPods modelleriyle alakalı da netleşmiş bir şey yok. Ancak bu kablosuz kulaklıkların AirPods Pro’nun tasarım dilini benzeyeceği, AirPods Pro’daki “pro” özelliklerin ise bu mahsullerde yer almayacağı ifade ediliyor. Bu mevzudan bağımsız bir kaynağa göre ise Apple, satış sayılarının düşmesi üzerine AirPods yapımını eksiltmeye karar verdi. Bu da yakın bir gelecekte duyurulacağı inanılan AirPods’un bir ara model olabileceğini düşündürüyor. Ancak Apple cephesinden bir açıklama gelmediği sürece, bu mevzuyla alakalı bir şey söylemek pek de olası değil.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/apple-yeni-airpods-hi-fi-destekli-apple-music-paketi-duyuracagi-soyleniyor-h109417.html

Bir yanıt yazın