Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Türk Telekom, Tam Kapanma Boyunca Ücretsiz Sunacağı Hizmetleri Açıkladı

2 min read
Türk Telekom, Tam Kapanma Boyunca Ücretsiz Sunacağı Hizmetleri Açıkladı

Türk Telekom, Tam Kapanma Boyunca Ücretsiz Sunacağı Hizmetleri Açıkladı

Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon işletmelerinden biri olan Türk Telekom, 17 gün sürecek bütün kapanma süresince kullanıcılara fiyatsız ulaşım olanağı vereceği hizmetleri açıkladı. Yapılan açıklamalara göre Türk Telekom; Tivibu, e-mecmua ve Muud gibi servislerinde sunduğu imtiyazlar ve fiyatsız ulaşım imkânı ile kapanma sürecini daha sevinçli hale getirmeyi tasarlıyor.

Mevzuyla alakalı olarak paylaşmış olduğu açıklamada “Online Harekâtlar” uygulamasının alıcılarının tüm harekâtlarını kapıdan dışarı adım atmadan reelleştirebilmesini olası kıldığını ifade eden Türk Telekom, ayrıca Sil Süpür‘ün de her hafta armağan dakika ve internet kutuları dağıtmaya devam edeceğini bildirdi.

Türk Telekom’un çevrimiçi müzik servisi Muud, 1 ay fiyatsız kullanma olanağı tanıyor

türk telekom e-dergi

Paylaşılan bilgilere göre halihazırda Tivibu Aile, Sinema ya da  Spor kolisinden birine aza olan Türk Telekom alıcıları, 17 Mayıs tarihine kadar Tivibu bünyesindeki tüm kanallara ek bir fiyat ödemeden ulaşım olanağına sahip olacaklar. Ayrıca e-mecmua uygulamasını indirip abone olduktan sonra EVDEKAL kodunu etkin edenler, onlarca mecmua ve gazeteye fiyatsız ulaşım olanağı elde edecekler.

Müzikseverleri de unutmayan Türk Telekom, 17 günlük bütün kapanma süresi süresince kendini müziğe vermek isteyenler için 1 ay fiyatsız Premium Muud aboneliği sunuyor. Üstelik Türk Telekom mobil azaları, Muud’da müzik dinlerken internet kutularından rastgele bir tüketme yapmıyorlar.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/turk-telekom-tam-kapanmada-ucretsiz-sunacagi-hizmetler-h109420.html

Bir yanıt yazın