Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli’deki Araçlar Bile Özel Bir Seçmeden Geçiyor

2 min read
Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli'deki Araçlar Bile Özel Bir Seçmeden Geçiyor

Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli'deki Araçlar Bile Özel Bir Seçmeden Geçiyor

Araba tutkunları bir vakittir, Süratli ve Hiddetli efsanesinin en yeni filmi olarak karşımıza çıkacak Süratli ve Hiddetli 9‘u bekliyorlar. Pandemi sebebiyle ciddi anlamda geciken imal, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir fragman ile sinema sevleri heyecanlandırmayı muvaffak olmuştu. Filmin neler sunacağına dair konuşmak için henüz çok erken olsa da serinin efsaneleşmiş adlarından Vin Diesel, yaptığı bir açıklama ile filmle alakalı ehemmiyetli bir hususa dikkat topluyor.

Pek çok sinema tutkununun bildiği üzere Süratli ve Hiddetli ivedisi, doğrudan otomobillere odaklanan bir imal olarak karşımıza çıkmıştı. Özellikle de ilk filmler doğrudan yarış ve yasa dışı vakaları mevzu alırken seri geliştikçe, hadiseler otomobillerden saptı. Süratli ve Hiddetli takımı artık yarıştan ziyade değişik hadiselere odaklanarak, hayranlarını değişik öykülerin içerisine sürüklüyorlar. Ancak yeniden de Süratli ve Hiddetli denildiği zaman kullanılan taşıtlar, basit basit belleklerden silinmeyecek cinsten. İşte Vin Diesel da yaptığı açıklamalarda, bu mevzuya değiniyor.

“Kullanılacak taşıtlar dahi özel bir seçmeden geçiyor”

Vin Diesel

Vin Diesel tarafından yapılan açıklamalara göre Süratli ve Hiddetli filmlerinde kullanılan otomobillerin, büyük bir itinayla seçilmesi gerekiyor. Zira bu taşıtlar, filmlerdeki kişilikleri en iyi biçimde yansıtıyor. İşte bu surattan vasıtaların özel bir seçme sürecine girdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, filmde kullanılan taşıtlarla o vasıtaları kullanan kişiliklerin hakikatinde pek çok ortak özelliğinin bulunduğunu ifade ediyor.

Süratli ve Hiddetli 9 filmi, şayet hiçbir mesele yaşanmaz ise haziran ayının ikinci yarısında film tutkunları ile bir araya gelecek. Serinin ağır topu Vin Diesel ise bu filmde, ilk kere elektrik motorlu bir Dodge Charger kullanacak. Filmin neler sunacağı ve hayranların bu filmle alakalı görüşleri, önümüzdeki yarıyıllarda emin olacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/vin-diesel-hizli-ve-ofkeli-deki-araclarin-bile-ozel-bir-secmeden-gectigini-acikladi-h109426.html

Bir yanıt yazın