Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Efsaneler Efsanesi Dark’ın Yapımcılarından Yeni Netflix Dizisi Geliyor: 1899 [Video]

2 min read
Efsaneler Efsanesi Dark'ın Yapımcılarından Yeni Netflix Dizisi Geliyor: 1899 [Video]

Efsaneler Efsanesi Dark'ın Yapımcılarından Yeni Netflix Dizisi Geliyor: 1899 [Video]

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film yayın servisi olan Netflix, artta unutulmaz dizilerinden Dark’ın imalcileri Jantje Friese ve Baran Bo Odar‘ın bulunduğu yeni dizisi 1899‘un ilk tanıtım videosunu yayınladı ve diziyi resmen duyurdu.

En az Dark kadar karanlık bir atmosfer sunacak olan 1899’da, değişik halklardan yolcuların aynı gemide yeni asır için umut dolu hayallerle Avrupa’dan New York’a göçüne izleyeceğiz. Ancak bu umut dolu yolculuk, yolda ikinci bir gemiyi keşfetmeleri ile apayrı bir serüvene evrilir.

1899

1899’da Türk dizilerini aratmayan bir ilişki ağı göreceğiz ve değişik halklardan yolcular, geçmişlerini birleştiren bu ağ sayesinde birbirlerine bağlanacaklar. Dizi, sadece şahsiyet olarak değil, oyuncu kadrosu olarak da değişik halklardan adlara yer verdiğinden birden çok dilin konuşulduğu bir dizi olacağını söyleyebiliriz.

Dizinin Jantje Friese ve Baran Bo Odar tarafından yaşama geçirildiğini söylemiştik. 1899’un oyuncu kadrosunda ise Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Flyn Edwards, Alexandre Willaume ve Anton Lasser bulunuyor.

1899 isimli yeni dizisi için “Daha Önceki kıtadan yenisine seyahat eden değişik halklardan muhacirler, sarih denizde çekilen başka bir gemiyle karşılaşınca kendilerini kâbus gibi bir muammanın içinde bulur”  açıklamasını paylaşan Netflix, henüz bir yayın tarihi ise açıklamış değil.

1899 ilk tanıtım videosu

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/dark-yapimcilarindan-yeni-netflix-dizisi-1899-video-h109425.html

Bir yanıt yazın