Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Netflix, League of Legends Dizisi Arcane’in Yeni Kısa Fragmanını Paylaştı: Sonbaharda Geliyor

2 min read
Netflix, League of Legends Dizisi Arcane'in Yeni Kısa Fragmanını Paylaştı: Sonbaharda Geliyor

Netflix, League of Legends Dizisi Arcane'in Yeni Kısa Fragmanını Paylaştı: Sonbaharda Geliyor

Neredeyse iki sene evvel Riot Games, dünya çapında nama sahip oyunu League of Legends cihanında geçecek bir animasyon olan Arcane’i duyurmuştu. Pandemi sebebiyle vizyona girişi ertelenen üretimin yeni fragmanu bugün yayınlandı.

Fragmanda, League of Legends dünyasının iki hoşlanılan kahramanı olan VI ve Jinx karşılıyor. 19 saniyelik bu kısa fragman, imalden daha evvel görülmemiş sahneleri de kapsıyor. Jinx ve VI’nin üretimin ana kişilikleri olacağı daha evvel de konuşuluyordu. 

Arcane, Netflix ekranlarına geliyor

arcane

Arcane Netflix’e özel olarak yayınlanacak ve bu senenin güzünde gelecek. Başrollerde Jinx ve VI olacağını öğreniyor olsak da, kalan şahsiyetlerin kim olacağı henüz muhakkak değil. Kişiliklerimizin memleketi olan Piltover ve Zaun da üretimde karşımıza çıkacak.

Kısa fragmanda rastgele bir diyalog görmüyoruz, daha çok tanıtım işlevi üstlenen fragmanda kişilikleri ve mekanları biliyoruz. Ayrıca bu fragmanla beraber üretimin çıkış dönemi de muhakkak olmuş oluyor. Bütün tarih ise henüz netleşmemiş gidişatta.

Daha evvel diziyle alakalı olarak yapılan açıklamalarda, “İki ikonik League şampiyonunun -ve onları ayıran eforun orijini” ifadesi yer almıştı. Oyunun hayranlarına göre bu üretimde, Jinx ve VI’nin nasıl olup da Runeterra’daki en ölümcül düşmanlar olduğunu göreceğiz.

Pandemi suratından gecikti

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/netflix-league-of-legends-arcane-kisa-fragman-h109436.html

Bir yanıt yazın