Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Formula 1 Podcastimiz F1’e1 3. Bölümüyle Yayında (Yarışın Kendisinden Daha Eğlenceli Geçti)

2 min read
Formula 1 Podcastimiz F1'e1 3. Bölümüyle Yayında (Yarışın Kendisinden Daha Eğlenceli Geçti)

Formula 1 Podcastimiz F1'e1 3. Bölümüyle Yayında (Yarışın Kendisinden Daha Eğlenceli Geçti)

Formula 1’de bu sene oldukça çekişmeli başladı. Bahreyn ve Imola’da yaşadığımız coşkunun ardından gizeme, senenin başında İstanbul yerine takvime ilave edilen Portekiz GP’ye geldi. Dürüst olmak gerekirse yarış bekleneni veremedi. 

Bütün kapanma sebebiyle podcast kaydını bu kere daha değişik tekniklerle aldık. Bu vaziyet de bu kere yarıştan hemen sonra bir kısım sürükleyebilmemize fırsat sağlamış oldu. Böylece en kısa müddette karşınıza çıkabildik.

Mercedes farkını gösterdi

mercedes

Her zaman olduğu gibi ilk olarak Portekiz yarışını konuştuk. Son şampiyon Lewis Hamilton’ın damalı sancağı ilk sırada gördüğü etap beklenen coşkuyu veremedi. Öyle ki televizyon yayınlarında bir vakit 17. gizeme gayretini izledik. 

Red Bull vasıtaları reelinde idman sonrası simülasyonlarda daha eforlu gözüküyordu ancak yarışta işler hiç de öyle gitmedi. Özellikle düzlüklerde Red Bull’ların Honda motoru da Mercedes’leri tutmakta zorlandı. 

Podcastte konuştuğumuz öbür mevzular arasında ise Hamilton – Raikkonen karşılaştırması, eskiki kısımlarda da yapmış olduğumuz Podyum-DNF kısmı yer aldı. Bu kere oldukça beklenmedik podyum ve DNF seçimlerinde bulunduk.

Podcastlerimize suallerinizi bekliyoruz

hamilton

Podcast, yapısı gereği tek taraflı bir bağlantıdır. Bu gidişatı olası olduğunca değiştirmek istiyoruz. Gerek bu içeriğin altında, gerekse sosyal medyada #WebteknoPodcast yaftasıyla soracağınız suallerin en azından bir kısmına yanıt vereceğiz. Bu sualler sadece Formula 1 ile kısıtlı olmak zorunda da değil. 

Podcastimizin üçüncü kısmını altta yer alan iletişimlerden dinleyebilirsiniz. 

 

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/f1-e-1-3-bolum-portekiz-h109440.html

Bir yanıt yazın