Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Büyük Gün Yaklaşıyor: Marvel, Loki Dizisi İçin Yeni Bir TV Reklamı Yayınladı [Video]

2 min read
Büyük Gün Yaklaşıyor: Marvel, Loki Dizisi İçin Yeni Bir TV Reklamı Yayınladı [Video]

Büyük Gün Yaklaşıyor: Marvel, Loki Dizisi İçin Yeni Bir TV Reklamı Yayınladı [Video]

Marvel Sinematik Âlemi ve DC ile girmiş olduğu “gişe rekabeti” ile çizgi roman uyarlamalarının sinema dünyasını ele geçirmesinin liderlerinden olan Marvel, dijital yayın servisi Disney+ için geliştirdiği dizi projeleri ile televizyon dünyasında isminin daha yüksek sesle anılmasını sağlamaya başlamış vaziyette.

Dün yayınlamış olduğu muhteşem video ile MCU 4. safha filmlerinin vizyon tarihlerini açıklayan Marvel, ayrıca dün gece oynanan Golden State Warriors-New Orleans Pelicans NBA karşılaşması sırasında yeni bir televizyon reklamı yayınlayarak bir sonraki Disney+ imali Loki dizisi için yeni bir bakış sundu.

Loki

Reeline bakacak olursak yeni TV reklamı, dizi hakkında büyük bir sürpriz ortaya koymuyor. Hakikatliği gözetmekle vazifeli bir müessese olan TVA’nın başındaki Mobius M. Mobius, Avengers: Endgame’de Tesseract ile kaçarak hakikatliği bozan Loki’nin işleri düzenleyebilmesi için ona bir şans tanımaya istekli görünürken; Renslayer, Loki’ye güvenmek mevzusunda pek de istekli değil.

Marvel, ilk iki Disney+ imali olan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier‘da seyircilerin takdirini toplamayı muvaffak olmuştu. Ancak şu ana kadar daha çok Thor’un yanında öyküyü destekleyen bir kişilik olarak gördüğümüz Loki’nin ana kişilik olarak nasıl bir performans ortaya koyacağı merak mevzusu. Loki’nin esasta bir makûs kişilik olmasına karşın ne kadar hoşlanıldığını düşünürsek, Loki dizisinin evvelki iki Marvel dizisinden daha çok konuşulmasını bekleyebiliriz.

Loki dizisi için yayınlanan TV reklamı

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/marvel-loki-dizisi-icin-yeni-bir-reklam-yayinladi-video-h109455.html

Bir yanıt yazın