Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Dyson’ın Üstün Teknolojiye Sahip 5 Akıllı Ev Aleti

4 min read
Dyson'ın Üstün Teknolojiye Sahip 5 Akıllı Ev Aleti

Dyson'ın Üstün Teknolojiye Sahip 5 Akıllı Ev Aleti

1993 senesinde James Dyson tarafından kurulan ve günümüzde sunduğu teknolojiler sayesinde sektöre güzergah veren Dyson, kablosuz ve uzun çalışma periyotlarına sahip güçlü saç şekillendiricileriyle sektörde kalıcı bir konum elde etti. Bu galibiyetin ardından süpürge ve fan imaline de başlayan Dyson, bu kategorilerde de sektörde laf sahibi olmayı muvaffak oldu.

Günümüzde kablosuz süpürgeleri, hava arınıcıları ve saç kurutma aygıtlarıyla ismini dinlemeye alıştığımız Dyson, bu yazımızda en iyi ürünleri davetlimiz olacak. Gelin kablosuz süpürgeden saç kurutma aygıtına Dyson’ın en iyi 5 ürünnama beraber göz atalım.

Dyson’ın en iyi ürünleri:

Dyson V11 Absolute Extra Dyson Big Ball Allergy 2 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Dyson Supersonic Dyson Pure Hot+Cool

Dyson V11 Absolute Extra:

V11 Absolute Extra

Maliyeti: 6.250 TL

Dyson’ın günümüzde isminden çokça laf ettirmesinin nedenlerinden biri olan süpürgeleri, V11 serisiyle şöhretlerine nam katıyorlar. Dyson’ın kablosuz süpürge serisinin en aktüel modeli olan V11 Absolute Extra, zengin aparat setiyle ve nitelikli malzeme yapısıyla öne çıkıyor. Evvelki modellere göre çok daha güçlü bir çekiş eforuna sahip olan bu süpürge, duvara statiklenen aksesuarları sayesinde havada asılı kalarak şarj edilebiliyor. Lityum-iyon bataryayla çalışan Dyson V11 Absolute Extra, 3 değişik arınma moduyla her etrafa geçimli biçimde kullanıcıların paklik asistanı olabiliyor.

Dyson Big Ball Allergy 2:

Dyson Big Ball Allergy 2

Maliyeti: 4.250 TL 

Oranla daha önceki tip elektrikli süpürgelerle aynı profili çizen Big Ball Allergy 2, Dyson’ın torbasız süpürge ailesinin popüler abonelerinden biri. Dyson’ın her süpürge modelinde olduğu gibi her emele uygun aparat ve yüksek nitelikli aksesuarlarla kullanıcıyı karşılayan Big Ball Allergy 2, suskunluğuyla kullanıcılara büyük rahatlık vaad ediyor. Dyson Big Ball Allergy 2, sadece 80 dB seviyesinde ses çıkarıyor.

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2:

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Maliyeti: 4.150 TL 

Dyson’ın Big Ball ailesinde yer alan bir öteki ürün olan Cinetic Big Ball Animal Pro 2, evcil hayvan arkadaşı olan kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Öteki Dyson süpürgelerindeki gibi onlarca aparatla beraber kolisinden çıkan Cinetic Big Ball Animal Pro 2, Cinetic isimli Dyson teknolojisiyle emiş eforundan tasarruf etmeden toz tutma işlevini kuvvetlendiriyor. Sadece tabanda değil duvarlarda da kullanılabilen bu süpürge, 127 santimetre uzunluğa erişebilen çubuğu sayesinde büyük rahatlık sağlamış oluyor.

Dyson Supersonic:

Dyson Supersonic

Maliyeti: 3.800 TL

Sağladığı ergonomi ve sunduğu efor sayesinde ülkemizde de bazı kuaför zincirlerinde seçim edilen Dyson Supersonic, dijital motoru sayesinde asgari müddet içinde kurutma vaad ediyor. Saçı maruz vazgeçtiği sıcaklığı saniyede 20 kere sorgulayan Supersonic, böylece yüksek ısının ortaya çıkarabileceği zararı ortadan kaldırmış oluyor. Dyson Supersonic, 3 değişik mod ile biçim verme ve kurutma arasında doğru geçişi sağlayabiliyor. Supersonic, sahip olduğu mıknatıslı başlıklar sayesinde de doğru emele hizmet edebiliyor.

Dyson Pure Hot+Cool:

Dyson Pure Hot+Cool

Maliyeti: 7.190 TL 

Yaz aylarında bulunduğu civarı ferahlatan, kış aylarında ise sıcak bir atmosfer yaratan Dyson Pure Hot+Cool, en kolay deyimiyle bir fan olarak öğreniliyor. Piyasadaki öteki ürünlere mukayeseyle sunduğu teknolojilerle aşırısıyla evvel çıkan Pure Hot+Cool, ısıtma ve soğutma işlevine ek olarak bulunduğu civardaki havayı da arınıyor. Saniyede 290 litre etrafında hava üretme kapasitesi olan Dyson Pure Hot+Cool, üzerindeki sensörler sayesinde civardaki partikülleri tespit edebiliyor. Böylece kullanıcının ve Pure Hot+Cool’un bulunduğu etraf en aktüel teknolojilerle korunmuş olur.

Bu yazımızda elektrikli ve kablosuz ürünleriyle son senelerde isminden laf ettiren Dyson’ın en iyi 5 ürünşöhreti ele aldık. Siz de Dyson ve ürünleriyle alakalı düşüncelerinizi yorum olarak paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/dyson-urunleri-h108076.html

Bir yanıt yazın