Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Activision Yöneticisi, Yeni Call of Duty Oyununu Kimin Geliştirdiğini Açıkladı

2 min read
Activision Yöneticisi, Yeni Call of Duty Oyununu Kimin Geliştirdiğini Açıkladı

Activision Yöneticisi, Yeni Call of Duty Oyununu Kimin Geliştirdiğini Açıkladı

Son birkaç yıldır kumpaslı olarak Call of Duty oyunu çıkaran ve bu kavrayışı sürdüreceğini açıklayan Activision, popüler oyunun 2021 senesindeki versiyonuyla alakalı yeni bir açıklama yaptı. İşletme COO’su Dan Alegre tarafından yapılan açıklamalarda, bu sene ki Call of Duty oyununun “Sledgehammer Games” tarafından geliştirileceği açıklandı. Böylece bir müddettir konuşulan ancak bir cinsli hakkında konuşulmayan mesele, netleşmiş oldu.

Alegre tarafından yapılan açıklamalara göre 2021 senesindeki Call of Duty oyunu, güz aylarında piyasaya sürülecek. Ayrıca bu oyunda tıpkı Call of Duty: Black Ops Cold War’da olduğu gibi Call of Duty: Warzone entegrasyonu bulunacakmış. Alegre, ne yazık ki oyunla ve CoD: Warzone entegrasyonuyla alakalı ayrıntılı bir açıklama yapmadı. Activision idareyicisi, oyunun çok hoş göründüğünü söylemekle kanaat etti.

Sledgehammer Games’in son büyük projesi Call of Duty: WWII idi

Call of Duty: WWII

Call of Duty hayranları, Sledgehammer Games adına pek de uzak değiller. Çünkü bu işletme, Call of Duty: Black Ops Cold War’ın geliştirilmesinde Treyarch ve Raven Software’a destekçi olmuştu. Takımın üzerinde çalıştığı son büyük proje ise Call of Duty: WWII‘ydi. İşletme ayrıca 2011 senesinde yayınlanan Call of Duty: Çağdaş Warfare 3 ve Call of Duty: Advanced Warfare projelerinde de çalışmıştı.

2021 senesindeki Call of Duty oyunu ile alakalı öğrenilenler çok az. Ancak ortaya atılan iddialara göre işletme, bu oyunu “Vanguard” olarak kodluyor. Öte yandan oyunun 2. Dünya Savaşı yarıyılını anlatacağı da iddialar arasında yer alıyor. Bu iddiaların ötesinde ise oyunun tek ve çok oyunculu modlarının olduğunu bizler de kesin olarak söyleyebiliriz. Activision’ın yeni Call of Duty oyunu ile alakalı ne zaman açıklama yapacağı şu an için öğrenilmiyor.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/yeni-call-of-duty-oyununu-kimin-gelistirdigi-aciklandi-h109493.html

Bir yanıt yazın