Eylül 19, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Emek Külür iş adamıyla ikinci baharını yaşıyor!

2 min read
Emek Külür iş adamıyla ikinci baharını yaşıyor!

Emek Külür iş adamıyla ikinci baharını yaşıyor!

Sadettin Saran’la beş senelik konutluluğu 2017’de sona eren sosyetik hoş Emek Külür, iş insanı Recep Ali Keydal ile aşk yaşıyor. İkili, bütün kapanma günlerini Çeşme’de geçiriyor.

Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre sosyetik dişçi Emek Külür, geçtiğimiz günlerde açmak istediği muayenehane suratından belediye ile mesele yaşamıştı. Yapıyı firari olarak yapmaya çalıştığı ortaya çıkan Külür’ün, lüks villayı da daha önceki haline getirmesi gerektiği kararı çıkmıştı.

Sadettin Saran’la beş senelik konutluluk sonrası boşanan ve aşk yaşamında suskun kalan sosyetik hoş, gönlünü yeniden bir iş insanına kaptırdı. Ünlü dişçinin, bu defa yatırımcı Recep Ali Keydal ile beraber olduğu ortaya çıktı.

ÇEŞME’DE LÜKS VİLLADA ROMANTİZM 

Koronavirüs pandemisi yarıyılında tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz günlerde tatil için soluğu İzmir Çeşme’de aldı.

Lüks bir villada konaklayan ve salgın önlemleri kapsamında ‘bütün kapanma’ kararından dolayı konuttan çıkmayan Külür, sevgilisine mutfakta kabiliyetlerini sergiledi.

Keydal’a elleriyle pizza yapan Külür, sonrasında salıncağa bindi.

Sevgilisinin kendisini sallamasını isteyen sosyetik dişçi, Recep Bey’in boynuna sarılarak sanki aşk şovu yaptı.
Geçtiğimiz günlerde gazeteciler tarafından görüntülenen ünlü dişçi Emek Külür, Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında suskun kalmıştı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Emek-Kulur-is-adamiyla ikinci-baharini-yasiyor/249987

Bir yanıt yazın