Eylül 19, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

40 Gün Aç Susuz Kalabileceğini İddia Eden YouTuber, Hayatını Kaybetti

2 min read
40 Gün Aç Susuz Kalabileceğini İddia Eden YouTuber, Hayatını Kaybetti

40 Gün Aç Susuz Kalabileceğini İddia Eden YouTuber, Hayatını Kaybetti

YouTuber’ların daha fazla izlenebilmek için ekstrem sınamalarda bulunmaları ne yazık ki aşina olduğumuz bir vaziyette. Ancak Rus YouTuber Viyaliy Vıygranovskiy‘nin hakikatleştirdiği sınama, YouTuber’ın hazin bir biçimde yaşamını kaybetmesiyle sonuçlandı. 

Sputnik Türkiye tarafından aktarılan bilgilere göre Viyaliy Vıygranovskiy, Moskova’da hayatına devam ederken geçtiğimiz mart ayında 40 gün aç ve susuz kalabileceğini öne sürerek garip bir sınama hakikatleştirdi.

rus youtuber

40 gün aç ve susuz kalabileceğini iddia eden YouTuber, 10. günde fenalaşmış ve şehrin atmosferinin kendisini rahatsız etmeye başladığı bahanesiyle  Moskova’dan Abhazya’ya gitti ve 40 gün sürmesini tasarladığı gayretine burada devam etti.

Yemek ve suya karşı başlattığı alan okumanın 20. gününde tokluk hissine sahip olduğunu belirten Vıygranovskiy, kilo verdiğini ve fiziksel bir etkinlik yapabilecek kadar enerjisi kalmadığını belirtti.

35. güne geldiğinde neredeyse can vermek üzere olduğunu söyleyecek kadar makûs olduğunu dile getiren YouTube, “Nasıl mı geçti? Bu yalnızca bir reyindi. Çok garip bir tecrübeydi. Yemeğe karşı bir çekim sezmiyorum. Bedenim tamamen yenilendi, her bir hücrem” demiş olsa da gayretin sonu umduğu gibi bitmedi.

Vıygranovskiy’nin yakınlarının sosyal medya üzerinden yapmış oldukları açıklamalara göre Rus YouTuber, mevzubahisi sınamasını neredeyse bitirmek üzereyken yaşamını kaybetti. Viyaliy Vıygranovskiy’nin kesin vefat sebebiyle alakalı resmi bir açıklama ise yapılmış değil.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/ac-susuz-kalabilecegini-iddia-eden-youtuber-yasamini-yitirdi-h109507.html

Bir yanıt yazın