Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Pazarlar kapalı olunca marketlerde fiyatla uçtu!

2 min read
Pazarlar kapalı olunca marketlerde fiyatla uçtu!

Pazarlar kapalı olunca marketlerde fiyatla uçtu!

Bütün kapanma yarıyılında ulus pazarlarının kapalı oluşu marketlerde satılan sebze-meyve ürünlerin maliyetlerini de artırdı.

 Marketlerde satılan ürünlerin maliyet yaftalarını paylaşan Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu, “Bursa’mızdaki benim odama kayıtlı 2 bin 130 abonemizin vebali üzerinize olsun. Hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

Bütün kapanmada ulus pazarlarının kapalı oluşu zincir marketlere yaradı. Marketlerde satılan ürünlerin maliyetleri çoğalış gösterdi. Bursa’da marketlerdeki ürünlerin resimlerini paylaşan Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu, pahalılığa tepki göstererek, “Ulusumuzun usuyla alay eden bu market zincirlerini değil 6 gün tezgah açtırmak, komple kapatın gitsin” dedi.

“HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ”

Refik Aksu, tepkilerini şu ifadelerle dile getirdi:

*Pazarlarımızı gözünü beğeneyim. Nitelik, ucuzluk, seçeneği bolca ürün çeşitliği, günlük taze ürüne erişim olanağı artı sarih hava daha ne olsun… 

*Resimleri bugün bizzat kendim çektim. Ulusumuzun usuyla alay eden bu market zincirlerini değil 6 gün tezgah açtırmak, komple kapatın gitsin.

*Sarih alan pazarlarımızı kapatıp da bu milleti bu market yaftalarına bu pörsümüş ürünleri almaya zoraki vazgeçen hangi anlayış olursa olsun Bursa’mızdaki benim odama kayıtlı 2 bin 130 abonemizin vebali üzerinize olsun. Hakkımızı helal etmiyoruz.

*Sarih alanda 8 bin metre kareye kadar erişen pazar tezgahlarımızda virüs var. Metrekaresi hudutlu marketlerde ulus balık yığını virüs yok öyle mi.

Halil Ataş/Lafçı

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Pazarlar-kapali-olunca-marketlerde-fiyatla-uctu/250012

Bir yanıt yazın