Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Tam kapanma 19 Mayıs’a kadar uzatılacak mı! Oktay’dan açıklama

2 min read
Tam kapanma 19 Mayıs’a kadar uzatılacak mı! Oktay'dan açıklama

Tam kapanma 19 Mayıs’a kadar uzatılacak mı! Oktay'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Destekçisi Fuat Oktay, bütün kapanma süreciyle alakalı,  “Bilgileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok” dedi. 

Cumhurbaşkanı Destekçisi Fuat Oktay’ın NTV’de bütün kapanmanın müddetine ait açıklamada bulundu.

“Kapanma süreci net ve transparan yürüttüğümüz bir süreç” diyen Oktay, şöyle devam etti:

“Sağlık Bakanlığımız günlük bilgileri kesintisiz paylaşıyor. Salgın yarıyılını bütün kapanmaya girmeden idaremeye çalıştık. Ekonomik ve sosyal ebadı olduğu için tüm çarkları yürütmeye çalıştık. Ramazan’dan evvel pik yaşadık. Yoğun bir yarıyıl yaşadık. Bir ilk yarı kapanma ile bazı önlemler almıştık. Eksiltmeyi hakikatleştirebilirsek yaz sezonuna girersek çok daha avantajlı biçimde girelim diye temkinlere müracaat etmiştik. Bütün kapanmanın lüzumlu olduğunu gösterdi bilgiler.

Kapanma, 19 Mayıs’a kadar uzar mı? Şu anda böyle bir şey gündemimizde yok. Bakanlar Kuruluda değerlendirilir, sonrasında son karar verilir. Kamuoyu ile de paylaşılır bu.

Şu anda böyle bir uzatma gündemimizde yok. Biz bu yarıyılda sanayinin çarklarını hiç durdurmadık. İmal devam etti Türkiye’de. Sanayide çalışanların istihdamı da devam etti. Hizmetler sektörü etkilendi.

Sanayi sektöründe Türkiye tarihinin en galibiyetli senesini kapatacağız.

Burada hem cemiyetimizin sıhhatini gözetmek öbür yandan da bir seneyi aşan kısıtlamalar yarıyılında hizmet sektöründeki esnafımızın azıcık daha canlanmayı sağlarsak salgın idaresinde daha ileri bir düzeye gelmiş oluruz.”

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Tam-kapanma-19-Mayis-a-kadar-uzatilacak-mi-Oktay-dan-aciklama/250050

Bir yanıt yazın