Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Moderna’dan korkutan yeni ‘Varyant’ açıklaması

2 min read
Moderna'dan korkutan yeni 'Varyant' açıklaması

Moderna'dan korkutan yeni 'Varyant' açıklaması

Amerika Birleşik Devletlerili ilaç şirketi Moderna’nın CEO’su Stephane Bancel, koronavirüs salgınının hemen bitmeyeceğini ve gelecek aylarda virüsün yeni varyantlarının ortaya çıkmasının beklendiğini söyledi.

Basın buluşmasında konuşan Moderna’nın Üst İdareyicisi CEO Stephane Bancel, “Dünya çapında virüsün yeni çeşitleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelecek 6 ay içinde, Güney Yarım Küre güz ve kışa girerken, daha fazla Covid-19 çeşidinin ortaya çıkabileceğine inanıyoruz” dedi.

Bancel, Covid-19’un kısa vakitte bitmeyeceğine inandıklarını kaydederek, salgına karşı dayanak aşıların zorunlu olacağını düşündüklerini belirtti. Moderna’nın Üst İdareyicisi Stephane Bancel ‘virüs gitmiyor’ ifadesini kullandı.

Öte yandan Bancel, Moderna’nın senenin ilk çeyreğinde 1,7 milyar dolarlık Covid-19 aşısı satışı asıllaştırdığı bilgisini paylaştı.

İşletmenin 2021 seneyi satış hipotezini 19,2 milyar dolar olarak açıklayan Bancel, 2021 için tedarik sağlamaya devam ederken, 2022 satışları için de tüm hükümetlerle görüşmelere ve uyuşmalara faal olarak katıldıklarını bildirdi.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Moderna-dan-korkutan-yeni-Varyant-aciklamasi/250072

Bir yanıt yazın