Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Estetik Cerrahlar, Dünyaca Ünlü 16 İsimden Yararlanarak ‘Mükemmel Kadın’ı Oluşturdu

3 min read
Estetik Cerrahlar, Dünyaca Ünlü 16 İsimden Yararlanarak 'Mükemmel Kadın'ı Oluşturdu

Estetik Cerrahlar, Dünyaca Ünlü 16 İsimden Yararlanarak 'Mükemmel Kadın'ı Oluşturdu

İngiltere’nin en popüler gazetelerinden bir tanesi olan Daily Mail, estetik işlemlerle ilgilenen bir şirket olan Transform Hospital Group ile bir iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında estetik işlem geçirmek isteyen insanların en çok arz ettikleri şeyleri derleyen Transform Hospital Group, bu derlemeyi Daily Mail’e iletti. Daily Mail de bu arzları taşıyan dünyaca ünlü kadınları araştırarak, karma bir kadın oluşturdu. Oluşturulan görüntü, “muhteşem kadın” deyimini gözler önüne seriyor.

Teknolojinin büyümesiyle beraber insanların hoşluk kavrayışları da değişti. Öyle ki artık, mühendislik hesaplamalarıyla hoşluk algısı oluşturuluyor, insanlar buna göre değişmek istiyorlar. İşte Transform Hospital Group ile Daily Mail arasındaki iş birliği de bu hesaplamaların ve harcayıcı arzlarının toplanmasından oluşuyor. 

İşte muhteşem kadın deyiminin karşılığı

Mükemmel kadın

Saçlar: Lily James Kaşlar: Holly Willoughby Kulaklar: Anne Hathaway Gözler: Beyonce Elmacık kemikleri: Cara Delevigne Burun: Jennifer Lawrance Dudak: Angelina Jolie Çene: Cameron Diaz Boyun: Margot Robbie Göğüsler: Rosie Huntington-Whiteley Bel: Jennifer Aniston Kalça: Jennifer Lopez Eller: Gwyneth Paltrow Bacaklar: Victoria Beckham Ayak Bilekleri: Emma Watson Ayaklar: Scarlett Johansson

Oluşturulan muhteşem kadın görüntüsü, dünyaca ünlü 16 yıldızın uzuvlarından oluşuyor. Misalin; yukarıyada gördüğünüz resmin bacak kısmında üç şahsa ait uzuvlar yer alıyor. Bu bağlamda bacaklar Victoria Beckham, ayaklar Scarlett Johansson ve ayak bilekleri ise Emma Watson’a ait. Peki bu hoşluk timsali bu kadının neresinde, hangi ünlüye ait uzuv bulunuyor?

Hoşluk ve dünyaca ünlü olmak deyimleri toplandığında uslara gelen ilk adlardan bir tanesi, hiç kuşkusuz Angelina Jolie. Yapılan çalışmaya göre muhteşem kadının dudaklarının, Angelina Jolie‘ninkiler gibi olması gerekiyor. Ayrıca gözler Beyonce, kulaklar Anne Hathaway, çene Cameron Diaz, saçlar Lily James, elmacık kemikleri Cara Delevigne, kaşlar Holly Willoughby ve burun da hoş oyuncu Jennifer Lawrence gibi olduğunda, ideal hoşluk kavramı bitirilmiş oluyor.

Mükemmel kadın

“Muhteşem kadın” imajının gövdesi, 5 değişik kadına ait. Bu bağlamda Rosie Huntington-Whiteley göğüsleri, Jennifer Aniston beli, Margot Robbie boynu, Gwyneth Paltrow elleri ve Jennifer Lopez de kalçası ile muhteşem kadın imajının gövdesini oluşturdular. Peki siz bu kadını nasıl buldunuz? Oluşturulan görüntü, “muhteşem kadın“ın imajını gerçekten de oluşturuyor mu? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/estetik-cerrahlar-mukemmel-kadini-olusturdu-h109579.html

Bir yanıt yazın