Eylül 19, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Kartal İmam Hatip mezunu bir isim daha THY’de genel müdür oldu

2 min read
Kartal İmam Hatip mezunu bir isim daha THY'de genel müdür oldu

Kartal İmam Hatip mezunu bir isim daha THY'de genel müdür oldu

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye Mikail Akbulut atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan’ın da mezunları arasında yer aldığı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun bir ad daha Türk Hava Yolları’nda genel müdür oldu. Covid-19 sebebiyle hayatını yitiren Ahmet Karaman’ın yerine Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü olarak Mikail Akbulut atandı.

Mikail Akbulut kimdir?

Kartal İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Mikail Akbulut, 2009 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi’nden mezun oldu. Akbulut, Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı’nı 2011 senesinde bitirdi.

2010 senesinde Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanlığı’nda Aviyonik Bakım Mühendisi olarak vazifeye başlayan Akbulut, 2016 senesinde Dar Gövde A Bakım Müdürü olarak soyulmuştu.

Kartal İmam Hatip Lisesi Mezunları

Türk Hava Yolları’nin üst idaresindeki adların da Erdoğan’la yakın olduğu öğreniliyor.

Türk Hava Yolları İdare ve İcra Heyeti Başkanı İlker Aycı, müessesede, Mali İşlerden Mesul Genel Müdür Destekçiliği vazifesini Erdoğan’ın yeğeni ile konutlu olan Murat Şeker yürütüyor.

Pazarlama ve satış alanındaki Genel Müdür Destekçiliği vazifesindeki ad olan Ahmet Olmuştur’un eğitim bilgilerinde ise Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu görülüyor.

Bir başka Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu Yahya Üstün ise Türk Hava Yolları’de Basın Müşaviri olarak çalışıyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com
URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Kartal-Imam-Hatip-mezunu-bir-isim-daha-THY-de-genel-mudur-oldu/250095

Bir yanıt yazın