Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Analistlerin 1 Dolar Beklentisine Girdiği Dogecoin İçin Elon Musk’tan Kritik Uyarı

2 min read
Analistlerin 1 Dolar Beklentisine Girdiği Dogecoin İçin Elon Musk'tan Kritik Uyarı

Analistlerin 1 Dolar Beklentisine Girdiği Dogecoin İçin Elon Musk'tan Kritik Uyarı

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Elon Musk‘ın dünyanın en büyük televizyon programı olarak binilen SNL’yi sunacağından ve bunun Dogecoin’le ne alakası olduğundan bahsetmiştik. Özellikle de kripto para yatırımcıları soluklarını yakalamış programı beklerken, kripto para yatırımları yapan uzman isimlerden de bu mevzuyla alakalı açıklamalar gelmeye başladı.

Piyasalarla alakalı araştırma yapmak istediğimizde müracaat eteceğimiz ilk kaynaklardan bir tanesi olan Investing.com’da paylaşımlar yapan Jesse Cohen adlı analist, mevzubahisi aktifliğin Dogecoin’i yine uçuracağını düşünüyor. Dogecoin’in artta büyük bir sosyal medya yardımı olduğunu ifade eden Cohen, Dogecoin’in birkaç gün içerisinde 1 dolar seviyelerine erişebileceğini, bunun da Dogecoin için 5 dolar bandının kapısını aralayacağını belirtiyor. 

“İnsanlar, Elon Musk’ın paylaşımlarını kaçırmak istemiyorlar”

Elon Musk

Piyasalarla alakalı görüşleriyle milyonlarca acemi yatırımcıya laf dinleten kıdemli analist Edward Moya tarafından yapılan açıklamalara göre insanlar, özellikle de kripto para yatırımcıları, Elon Musk’ın mevzuyla alakalı en minik bir lafını dahi sıçramak istemiyor. İşte bu da milyonlarca kripto para yatırımcısını hem Elon Musk hem de Dogecoin’e kilitlemiş vaziyette. Peki Elon Musk cephesinde neler yaşanıyor? SNL’yi sunacak Musk, bu mevzuyla alakalı neler söylüyor?

“Kripto paralar umut verici ancak yeniden de dikkatli olun”

Birkaç gündür SpaceX’in çalışmalarıyla alakalı Twitter paylaşımları yapan Elon Musk, bugün saatlerinde uzunca bir vakit sonra ilk defa kripto para piyasalarıyla alakalı konuştu. Twitter’da yaptığı paylaşımda kripto para ünitelerinin umut verici olduğunu söyleyen Musk, yeniden de dikkatli olunması gerektiği ihtarında bulundu. Mevzuyla alakalı YouTube’a düşen bir görüşmesini de paylaşan Musk, o ziyarette ise insanların varını yoğunu kripto paralara yatırmasının pek de usluca olmadığını ifade ediyor. Bu açıklamaları nasıl açıklayacağınız ise tamamen sizlerin seçiminde…

Elon Musk’ın Twitter’da yaptığı paylaşım

Elon Musk Twitter

-Bu içerik yatırım nasihati kapsamında değerlendirilemez.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/dogecoin-icin-elon-musktan-kritik-uyari-h109593.html

Bir yanıt yazın