Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Mobil Platformlar İçin Geliştirilen Diablo Immortal, Bu Yıl Bitmeden Çıkış Yapacak

2 min read
Mobil Platformlar İçin Geliştirilen Diablo Immortal, Bu Yıl Bitmeden Çıkış Yapacak

Mobil Platformlar İçin Geliştirilen Diablo Immortal, Bu Yıl Bitmeden Çıkış Yapacak

Genişleme kolilerini saymazsak son oyununu 2012 senesinde veren aksiyon-RPG çabuksu Diablo, daha evvel hiç bulunmadığı bir platforma geliyor. Şu anda geliştirilme sürecinde olan mobil reyin Diablo Immortal’ın 2021 senesinin sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

Geçen yıl duyurulan ve bir de fragmanı yayınlanan Diablo Immortal’ın fiyatsız bir mobil reyin olacağı açıklanmıştı. Yeni açıklamalar ise oyunun çıkış tarihi hakkında hudutlu da olsa bilgi sağlamış oldu. Yeni Diablo oyunu bu senenin sonlarında mobil oyuncuların alkışına sunulacak.

Diablo Immortal bu sene bitmeden çıkacak

Mobil versiyon çıkaran video reyin serileri kervanına girmek üzere olan Diablo’nun yeni oyunu, geçtiğimiz senenin temmuz ayında duyurulmuştu. Bununla beraber oyunun neye benzeyeceğini gösteren bir fragman da yayınlanmıştı. Activision Blizzard, son kazanç buluşmasında oyunun ne zaman çıkacağına dair geniş ölçekli bir bilgi verdi. Kesin çıkış tarihi henüz emin olmasa da Diablo Immortal’ın 2021 senesinin sonlarında çıkacağı açıklandı.

Bir vakittir alpha versiyonunda olan Diablo Immortal, şu anda Google Play’de “çok yakında” ibaresiyle yer alıyor. Google Play sayfası ya da oyunun resmî internet sitesi üzerinden ön kayıt oluşturmak da olası.

Diablo 2 Resurrected da yolda

Diablo Immortal’ın bu sene sonunda çıkması için çalışmaların yolunda gittiğini belirten Blizzard, şu anda oyunun test sürecinin ikinci safhasında. Firma aynı zamanda Diablo 2 Resurrected’ın da 2021 senesinde çıkarılması ismine çalışmalarını sürdürüyor. Bu oyunun nostaljik Diablo hissiyatını günümüz görsel niteliğiyle birleştirmesi kastediliyor. Diablo Immortal ve Diablo 2 Resurrected’ı çıkardıktan sonra firma, Diablo 4’e yoğunlaşacak. Ancak bu oyunu yalnızca 2022-2025 seneleri arasında bekleyebiliriz.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/diablo-immortal-bu-yil-bitmeden-cikis-yapacak-h109642.html

Bir yanıt yazın