Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

2021 MacBook’ların Nostaljik Renk Seçenekleriyle Geleceği İddia Edildi

2 min read
2021 MacBook'ların Nostaljik Renk Seçenekleriyle Geleceği İddia Edildi

2021 MacBook'ların Nostaljik Renk Seçenekleriyle Geleceği İddia Edildi

Apple hakkında verdiği bilgilerde şaşmayan bir addan yeni MacBook’lar hakkında açıklama geldi. İddiaya göre yeni MacBook’lar, bir hayli renk alternatifiyle beraber satışa sunulacak. Makineler için tanımlanan renkler, geçen ay tanıtılan iMac’lerinkine benzeyebilir.

Yaptığı Apple sızıntıları kezlerce haklı çıkan Jon Prosser, yeni nesil MacBook aygıtlarda değişik renk alternatiflerinin sunulacağını açıkladı. Nostaljik renk alternatifleriyle satışa sunulan iMac serisinden sonra gelen açıklama, eş renklerin dizüstü makinelere de uygulanabileceği fikrini uyandırdı.

iMac iddiası doğru çıkmıştı

macbook 2021

Jon Prosser, eş bir açıklamayı geçtiğimiz ay yapmış ve haklı çıkmıştı. Prosser’ın yeni nesil iMac’lerin nostaljik renk alternatifleriyle geleceği açıklamasından bir vakit sonra asıllaşan ‘Spring Loaded’ aktifliğinde Apple, 7 renk alternatifiyle gelen iMac’leri tanıtıp sızıntıları haklı çıkarmıştı. Aynı şahıs, aynı iddiayı bu sefer 2021 MacBook’lar için ortaya attı. iMac’lere uygulanan kozmetik başkalaşımların dizüstü makinelere de uygulanması bekleniyor.

Modellerde görülmesi beklenen öbür başkalaşımlar

macbook 2021

Yeni nesil MacBook’lara gelmesi beklenen başkalaşımlar yalnızca kozmetik değil. Gözlemcilere göre yeni MacBook Air, Apple’ın kendi ürettiği  ARM mimarisine sahip M1 yongalarıyla gelecek. Dış tasarımında renk dışında metamorfozlar da beklenen MacBook Air’in neye benzeyeceğini muhtemelen bu yıl yapılması beklenen çıkışında göreceğiz.

Apple’ın yeni nesil MacBook Pro’ları bu senenin sonuna kadar piyasaya sunmuş olması bekleniyor. MagSafe şarj teknolojisiyle donatılacak aygıtların fiziksel girişleri artırılacak. Ayrıca yeni M1X ya da M2 yongalar kullanılacak olan MacBook Pro, performans açısından gözle görülür bir evrim geçirmiş olacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/nostaljik-renk-secenekleri-macbooklara-getirilebilir-h109645.html

Bir yanıt yazın