Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Ubisoft, Tüm Oyunlarını Artık Netflix Gibi ‘Ubisoft Originals’ Şeklinde İsimlendirecek

2 min read
Ubisoft, Tüm Oyunlarını Artık Netflix Gibi 'Ubisoft Originals' Şeklinde İsimlendirecek

Ubisoft, Tüm Oyunlarını Artık Netflix Gibi 'Ubisoft Originals' Şeklinde İsimlendirecek

Günümüz reyin dünyasının en dev firmalarından Ubisoft, bugüne kadar Assassin’s Creed, Far Cry, Prince of Persia ve Tom Clancy’s serileri gibi pek çok seriyi kazandırdı. İşletmenin şu ana kadar piyasaya sürdüğü tüm oyunlar da “Ubisoft” markası altında yayınlandı. Fakat firma, artık çıkaracağı ve bugüne kadar yayınladığı tüm oyunlarda değişik bir marka kullanacak.

Ubisoft oyunları, bundan böyle “Ubisoft Originals” markasıyla yayınlanacak. Bu isim, ilk olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan Tom Clancy’s The Division: Heartland’in duyurusuyla karşımıza gelmişti. İsmi fark eden Eurogamer da Ubisoft’a erişti ve ismin bundan sonrası için ne anlama geleceğini sordu.

Ubisoft, değişik geliştiricilerle çalışmaya başlayabilir:

ubisoft

Eurogamer’la konuşan bir Ubisoft yetkilisi, “‘The Ubisoft Original’ sözü, maharetli geliştiricilerimiz tarafından firma içinde yaratılacak tüm Ubisoft oyunlarına eklenmiştir.” ifadelerini kullandı. Ubisoft yetkilisinin ‘firma içinde yaratılacak’ sıfatıysa bu açıklamanın alaka odaklarından biriydi. Çünkü Ubisoft, bugüne kadar hiçbir dış stüdyoyla büyük bir reyin yayınlamadı.

Ubisoft’un kendi oyunlarını “Ubisoft Originals” biçiminde markalandırması, gelecekte Ubisoft’un değişik geliştiricilerle de çalışacağına işaret ediyor. Fakat işletmenin hangi geliştiricilerle çalışacağı veya bu geliştiricilerin hangi cins oyunlara odaklanacakları gibi bilgiler şu an için öğrenilmiyor. Bu bilgileri, zaman ilerledikçe yaşanacak büyümelerle bilebiliriz.

Ubisoft’un yeni markasını ilk kere gösterdiği Tom Clancy’s The Division: Heartland, oynaması tamamen ücretsiz bir biçimde oyunculara sunulacak. Oyunun çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da bu sene veya önümüzdeki sene piyasaya sürülebileceği söylendi. Reyin hakkında öğrenilen tek detaysa oyunun evvelki seriden bağımsız bir reyin olacağı.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/ubisoft-oyunlarini-ubisoft-originals-seklinde-markalayacak-h109716.html

Bir yanıt yazın