Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Melinda Gates’in Bill Gates’ten Boşanmasına Neyin Sebep Olduğu Açığa Çıktı

2 min read
Melinda Gates'in Bill Gates'ten Boşanmasına Neyin Sebep Olduğu Açığa Çıktı

Melinda Gates'in Bill Gates'ten Boşanmasına Neyin Sebep Olduğu Açığa Çıktı

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan gündem maddelerinden bir tanesi, Bill ve Melinda Gates çiftinin boşanmaya karar vermiş oluşuydu. Taraflar, konuyla alakalı yaptıkları açıklamalarda neden boşandıklarına değinmemiş, bunun hem Bill hem de Melinda Gates için daha iyi olacağını ifade etmişlerdi. Ancak bugün gelen bazı bilgiler, boşanmanın nedenini gözler önüne seriyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre Melinda Gates, 2013 yılından beri “Jeffrey Epstein” isminin Bill Gates ile yakın olmasından aşırısıyla rahatsızmış. Aslına bakacak olursak Epstein, profesyonel hayatında bir finans uzmanından aşırısı değil. Ancak insan firariciliği ve cinsel hamle gibi kabahatlerden karar giymesi, Melinda yengeyi giderek rahatsız etmiş bir yerde de sona gelinmiş. 

Bill Gates farkına varamamış olsa da hanımcılık, aslında bu kere de kazanmış

Bill Melinda Gates

Jeffrey Epstein ile Bill Gates, seneler içerisinde kerelerce görüşüyor. Hatta Melinda Gates de bu görüşmelerin farkında ve Bill Gates’i uyarıyor. Ancak Gates, hem insan firariciliği hem de cinsel hamle gibi kabahatlerden karar giyen finans uzmanıyla görüşmeye devam ediyor. İşin ilginç yanı, Bill Gates bu konuda pişmanlık dinliyor ancak artık iş işten geçmiş oluyor.

Bill Gates’in fertsel lafçısı olan Bridgitt Arnold, konuyla alakalı bazı açıklamalarda bulunuyor. Gates’in Epstein ile görüştüğünün herkes tarafından bilindiğini söyleyen Arnold, Bill Gates’in bu vaziyetten rahatsız olduğunu, Epstein ile tanıştığı için pişman olduğunu söylüyor. Üstelik Bill Gates’e göre Epstein ile görüşmek, büyük bir yanılgıdan başka bir şey dokunulmuş. Yani hanımcılık, bu kere de kazanıyormuş ancak Gates’in sonradan akıllanması, ne yazık ki 27 senelik konutluluğun sonunu getirmiş…

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/melinda-gates-in-bill-gates-ten-bosanmasina-neyin-sebep-oldugu-aciga-cikti-h109707.html

Bir yanıt yazın