Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Venom Filminin İkincisi Venom: Let There Be Carnage’in Fragmanı Yayınlandı

2 min read
Venom Filminin İkincisi Venom: Let There Be Carnage'in Fragmanı Yayınlandı

Venom Filminin İkincisi Venom: Let There Be Carnage'in Fragmanı Yayınlandı

Marvel, geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu bir video ile Marvel Sinematik Cihanı 4. safha filmlerinin vizyon tarihlerini açıklamıştı. Şimdi ise MCU’da yer almayan Marvel-Sony ortak üretimi Venom’um 2. filminden ilk fragman yayınlandı.

Venom 2 ya da bütün ismiyle Venom: Let There Be Carnage, Tom Hardy tarafından canlandırılan Eddie Brock ve Venom’u bir defa daha karşımıza getirecek. Anlaşılan o ki Brock ile içinde bir yerlerde saklanan Venom’un arası düzelmiş, hatta Venom, Brock’a kahvaltı hazırlar hale gelmiş gidişatta. Ancak başrol Venom ise durgunluk asla uzun sürmez…

venom

Akılda oyuncu ve rejisör Andy Serkis, devam filmini sürüklemek üzere kameranın arda geçmiş gidişatta. Bundan dolayıdır ki Venom, aslen bir “makûs kişilik” olmasına karşın filmde sempati dinleyebileceğiniz cümbüşlü bir kişilik gibi resimlenmiş gidişatta. Henüz sadece tek bir fragman yayınlandığından konuşmak için azıcık erken olabilir ancak filmde Venom’u pek çok defa “şaka” yaparken görebiliriz.

Michelle Williams, bir defa daha Anne Weying şahsiyetini canlandırmak üzere devam filminde yer alacak adlardan. Ancak kuşkusuz ki yeni filmde en fazla dikkat edilecek oyuncu, filmin makûssu ya da daha makûsu mu demeliyiz? Neticede Venom da bir makûs… Carnage kişiliğine hayat verecek olan Woody Harrelson olacak.

Venom: Let There Be Carnage için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış değil ancak bu güzde beyaz perdede olacağını hipotez ediyoruz. Peki yayınlanan ilk fragman Venom: Let There Be Carnage’a dair temennilerinizi nasıl ilave etti? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Venom: Let There Be Carnage ilk fragman

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/venom-let-there-be-carnage-venom-2-fragmani-izle-h109706.html

Bir yanıt yazın